Stort utvalg hagemøbler i årets hagekatalog

Sommeren er tiden for utekos, og med de riktige hagemøbleme og tilbehøret blir timene på terrassen eller balkongen enda bedre. I vår digitale hagekatalog kan du bla deg gjennom vårt store utvalg av møbler og tilbehør til uteplassen.

En trend som fortsetter er hagemøbler i aluminium! I årets katalog finner du et godt utvalg, enten du foretrekker møblene i ren aluminium eller aluminiumsramme i kombinasjon med tauverk og kunstrotting.

– Og mer enn noen gang handler det også om sittekomfort. Vi liker jo å sitte ute så mye som været tillater det, forteller innkjøper i Obs BYGG, Lill-Karin Øveren.

Obs Bygg hagekatalog web obsbyggno.jpg

Fleksible løsninger

En annen tydelig trend på terrasser og i hager rundt om i Norge, er fokuset på å skape et helhetlig uterom. Akkurat som innendørs, ønsker vi også at uteplassen skal gjenspeile den stilen man har ellers. Her kan en komplett møbelserie gi skikkelig WOW-effekt.

I vår digitale hagekatalog kan du få inspirasjon til hvordan de forskjellige seriene kan settes sammen slik at akkurat din uteplass kan bli mest mulig sømløs og helhetlig.

Se også hvordan du kan variere stilen på spiseplassen ved å kun bytte stoler – uansett om du vil ha klassiske stoler i kunstrotting eller vil være litt mer vågal med noen fargerike stoler som gir litt mer liv til uteplassen.

Finner du noen hagemøbler du liker i katalogen? Da er det bare å klikke for å legge dem direkte i handlekurven i nettbutikken. Deretter kan du velge mellom å hente varene i ditt lokale varehus eller få dem fraktet rett hjem.

Klikk på banneret for å komme direkte til årets hagekatalog

Obs Bygg hagekatalog web obsbygg 1280x602.jpg