Eksklusivt Kärcher-kampanje: 1000 kr rabatt på høytrykkspyler fra Kärcher💦 Se utvalget her

  Slik får du hagemøblene til å vare lenge

  Det kan være mye styr rundt, og ikke minst dyrt, å kjøpe nye hagemøbler hver sommer. Her kommer et par tips til hvordan du får hagemøblene til å vare lenge.

  Alt av årets hageinspirasjon finner du her!

  Det å investere i hagemøbler er en flott måte å skape et koselig uterom på. Da er det viktig å  tenke på alt fra hva som skal til for at du vil være ute i hagen din, til om møblene tåler norsk sommer. Du kan enkelt få møblene dine til å vare i flere sesonger! Med riktig vedlikehold og oppbevaring kan møblene være like fine sesong etter sesong.

  Hagemøbler vare lenge_artikkelbilde2.jpg

  Kvalitetsmøbler

  Et veldig godt tips er å investere i møbler hvor du kan bytte trekk på putene. Dette kan du med hagemøbler fra Røst-serien, slik at du slipper å kjøpe nye møbler hvert år eller når putene er slitte. Røst-serien har vanntett trekk på putene, og ikke minst er både puter og rammer er stilrene!

  En av de store hagetrendene denne sommeren er tre, eller materialer som ser ut som tre. Røst-serien er laget av en aluminiumsramme som er belagt en folie som gir et autentisk uttrykk av tre. Den er både solid og rustfri, og veldig lett å rengjøre.

  Riktig oppbevaring

  Sommeren her til lands er veldig fin, men det er lurt å ha i bakhodet at været også kan være nokså ustabilt. Når uværet er på vei er det særlig viktig at du har riktig oppbevaring til møblene. Gjerne oppbevar møblene inne, eller på terrassen hvis du har tak, og putene i putekasser.

  Hvis du har plass kan det lønne seg å ha puter og andre tekstiler i en oppbevaringskasse som tåler å stå ute i alt vær. Det vil beskytte dem mot solen, regn og ellers slitasje fra ytre omgivelser.

  Rengjøring

  Smuss, støv og annen skitt kan ødelegge overflaten over tid. Derfor er det viktig at du rengjør hagemøblene dine jevnlig. For å rengjøre kan du bruke en myk børste eller klut med såpe. Husk å tørke møblene grundig etterpå for å forhindre fuktskader!

  Beskytt overflatene

  Et siste tips for å få hagemøblene til å vare lenge er å beskytte med olje, lakk og spray som er ment til møbler. Det er også lurt å skaffe seg møbeltrekk for å beskytte overflatene. Det vil bidra til å forhindre slitasje og fading av fargen på hagemøbelene dine.

  Hagemøbler vare lenge_artikkelbilde.jpg