6 smarte oppbevaringstips for hagen

  Så står du der med grill og hagemøbler og trillebår og spade og rake og ... ja, du vet. Noen ganger kan det bli litt kaotisk. Livet blir lettere med god orden, og det gjelder også hagelivet.

  Vel, gode råd trenger ikke være så veldig dyre, og her er tipsene som virkelig setter tingene på plass: 

  1. Uunnværlig hjelper

  Har du først fått et grillbord, gir du det virkelig ikke fra deg igjen, for dette er veldig praktisk! Her kan du sette fatet med sommerkotelettene etter at alle har forsynt seg, du kan kutte salat eller forberede dessert – og på sidene kan du henge kjøkkenredskaper, kluter og håndklær.

  Drikke kan du sette på hyllen under, slik at det ikke trenger å stå i solsteika. Smart! Og det beste? Trill det dit det trengs, det har hjul!

  2. Solid utebod

  Her er det plass til gressklipper og trillebår og spade og hakke og jordsekker og...  Vel, du får mest sannsynlig ingen problemer med å fylle boden. Har du mye hagestæsj og småmøbler som trengs å lagres et sted om vinteren, er det genialt med en egen bod. I kjelleren er det jo ofte nok fra før...

  🏡GJØR DET SELV!: Bygg utebod på en helg 🏡

  3. Praktisk minibod

  Til deg som ikke trenger – eller har plass til – en stor bod, er dette en genial, liten sak. Utrolig hvor mye du faktisk kan få plass til på under kvadratmeteren! Diskret og solid er den også.

   PLASS I BODEN?: 10 redskaper du bør ha i hagen

   4. Benk med dobbeltfunksjon

  Greit med noe som kan gjøre flere ting på en gang! Akkurat som den gode, gamle slagbenken har denne benken godt med plass til puter eller pledd eller hva du måtte ha behov for å lagre inni.

  OBS! Du får alltid best pris hos Obs BYGG – sjekk vårt prisløfte

  5. Putekasse med ekstra mye plass

   

  Kanskje har du stor utesofa, flere stoler, solsenger og spisegruppe? Da blir det mange puter å holde styr på. For ikke å snakke om hvor du skal lagre alt sammen. Her er svaret. Greit å kunne lagre mest mulig på samme sted!

  🔨 ER DU HANDY?:  Bygg din egen putekasse! 🔨

   

  6. Bruk beskyttelse

  Ja, det gjelder også hagemøblene! Møbelovertrekk gjør at møblene varer lenger, og hagemøblene har tross alt litt røffe kår noen ganger, selv om hageliv stort sett høres behagelig ut. Sterk sol, regn og vind – alt sliter på dem, så dette er en smart og rimelig investering for å ha glede av hagemøblene lenger.  

  🌞 TIPS: Bruk solskjerming til å skape flere rom 🌞