LIVE SHOPPING TILBUD: Opptil 40% på robot- gressklippere og vindusvasker og mye mer!  Se utvalget her

  Dette trenger du til campingsesongen

  Er du en av de som aller helst vil bruke sommeren på camping? Vi har samlet noen gode tips til hva du trenger for at campingsesongen skal leve opp til forventingene!

  Alt av årets hageinspirasjon finner du her!

  For mange betyr sommeren turer langs vårt langstrakte land, enten i bil, med campingvogn eller på sykkel. Med disse turene følger det ofte overnatting, gjerne på større og mindre campingplasser. Hva enn du foretrekker, er det et par praktiske ting det er lurt å ha med seg.

  Praktiske møbler

  I sommerferien skal vi slappe helt av og virkelig kjenne på hvilepulsen, og nyte et velfortjent avbrekk fra hverdagen som til tider kan være stressende. For å sikre deg den maksimale avslappingen lønner det seg med en behagelig stol eller to, som dere kan sitte i hele dagen om du vil det.

  Campingstoler er allsidige og kan brukes både til å sole seg, lese en bok, drikke en morgenkaffe eller for å spise middag. Finn et bord som passer til stolene og som er sammenleggbart, så du enkelt kan ta det med deg overalt. Er det mye sol er parasoll også noe som kan være lurt å ta med seg på campingturen.

  De flotte campingstolene fra FCC kan enkelt legges sammen og er laget med et hurtigtørkende stoff. Dermed er de praktiske både å bruke og frakte på campingferien! Du kan også anskaffe et bord som passer perfekt til.

  Smakfulle måltider

  Uten mat og drikke, duger helten ikke – og det gjelder campinghelter også. Det er en fordel å kunne tilberede gode måltider på campingplassen, uten å måtte drasse med seg massevis av svært utstyr. Nettopp det kan du med den bærbare grillen Grab’N’Grill fra FCC! Den er enkel å ha med seg rundt og kan brukes over alt.

  Et tips er å skaffe seg et rengjøringssett i samme slengen, så er du klar for matlaging og rengjøring på campingferien din.

  Med matlaging følger ofte behovet for å holde enkelte råvarer kjølig. Har du ikke tilgang til kjøleskap, anbefaler vi å gå til innkjøp av en kjøleboks eller kjølebag.

  Campingsesongen_artikkelbilde.jpg

  Lek og moro

  På campingferie vil vi gjerne være ute dagen lang og nyte fritiden vår. Litt avhengig av hvor lang campingferie du skal på, kan det være lurt å pakke med seg et knippe aktiviteter til når du har lest ut boken din og er litt rastløs av all solingen. Kubb, krokett og discogolf, for eksempel, er alltid en slager på familieferien!

  Et annet spill det kan være gøy å ha med seg er Yatzy, terningspillet alle elsker. Men visste du at du faktisk kan spille hageyatzy? En gøy vri på spillet som er ment for å bruke i hage, og er enkel å ta med seg hvor enn du er på campingferie.