De smarteste løsningene til balkongen

  Vi er alle på jakt etter gode løsninger som kan gi oss en følelse av stor uteplass, selv om vi nødvendigvis ikke har det. Over hele landet bygges det flere og flere leiligheter, noe som betyr at flere personer igjen skal innrede balkonger med liten plass.

  Men hvordan gjør man dette i praksis? Og hvilke løsninger gir best resultat?

  Under har vi funnet frem de beste produktene, som både er plasseffektive og som har smarte løsninger. Dette er møblene som hjelper deg å oppnå drømmen om en herlig uteplass med muligheter for gjester, eller bare en liten oase for deg selv.

  Psst! Her er 7 tips til en vårklar hage.

   

  smarte løsninger_artikkelbilde søgne.jpgSøgne terrassesett

  Mye å velge i

  Å innrede en balkong byr ofte på store begrensninger. Det kan være at du kanskje ikke har plass til mer enn et lite cafésett, og ofte bør du velge produkter som er sammenleggbare eller stablevennlige.

  – Vi har mye å velge i for både den urbane og den tradisjonelle, lille balkongen. Ofte er det også møbler som egner seg godt til både ute- og innebruk, forteller innkjøper Lill-Karin Goplerud Øveren i Obs Bygg.

  Spise ute? Slik velger du riktige hagemøbler til spiseplassen.

  Balkongmøblene du kommer til å elske

  Balkongen er stedet du virkelig kan skape din egen lille oase. Selv om balkongen ligger midt i byen kan et hav av grønne planter, urter og hengende blomster gi en følelse av nærhet til naturen.

  I år er det farger som gjelder, og kule møbler som kan mixes og matches. Denne sesongen vil du blant annet finne den herlige VIKA-stolen hos oss. Det er en stablestol som kommer i fire farger. Kombinasjonen av plast og glassfiber, gjør at stolen er stødig og i tillegg har god sittekomfort. Sammen med stolene passer LILLO bord perfekt, som finnes i to farger og størrelser. Og for det ultimate oppsettet på balkongen anbefaler vi ULVØYA bord/skammel som også kan brukes som oppbevaring. Her er det bare å leke seg med farger, modeller og få en balkong som lyser av sommer og kreativitet.

  smarte løsninger_artikkelbildeulvøya.jpgUlvøya bord med oppbevaring

  Om du liker å innta morgenkaffen på balkongen eller bare liker å sitte der å nyte livet, så er det viktig å ha det behagelig. Vårt moderne SØGNE terrassesett består av 2 stoler og et tilhørende lite bord med hank, og har hurtigtørkende puter.

  Har du en liten balkong, er Sotra terrassesett et godt alternativ. Settet er laget i kunstrotting som er vevd i et flott mønster. Kunstrotting er et vedlikeholdsfritt materiale, som gjør at møblene kan fint stå ute året rundt. Stolene kan i tillegg stables, og dermed kan man utnytte den begrensede plassen maksimalt. 

  Ta også en god titt på Tønsberg stolen – Om du bare trenger en stol eller vil lage deg ett sett , kan du kjøpe 2 og f.eks bruke bord ???

  For ekstra oppbevaringsplass på balkongen kan Keter City putekasse være et godt alternativ. Den er liten og hendig og suveren til å oppbevare puter, pledd og andre småting du vil oppbevare i nærheten. Og for å kjøle ned drikke, uten at det tar for mye plass, sjekk ut praktiske Go-Bar. Det er kjøleboks og bord i ett!

  Kom i gang! Her er 6 geniale verktøy til hagen.

  For deg med litt større plass

  – Har du en litt større terrasse, og har plass til det, bør du absolutt vurdere en hjørnegruppe..Dette er et smart valg fordi den tar ikke så mye plass som en sofagruppe med stoler. 

  – Mindre hjørnegrupper kan også være et smart valg på terrassen, da gjerne med et høyt spisebord, så man kan kombinere det å kose seg med både mat og avslapping på samme tid, avslutter eksperten.

  smarte løsninger_artikkelbilde tønsberg.jpgTønsberg hagestoler