Denne madrassen er helt genial!

  Trenger du nye madrasser, enten hjemme, til hybelen eller på hytta? Med nyheten Kvile får du madrasser med fantastisk god kvalitet – uten at prisen tar fra deg nattesøvnen.

  Trenger du nye madrasser, enten hjemme, til hybelen eller på hytta? Med nyheten Kvile får du madrasser med fantastisk god kvalitet – uten at prisen tar fra deg nattesøvnen.

  For å få en god natts søvn må madrassen gi kroppen din nok støtte og avlastning. Nyheten Kvile gjør det enkelt å velge høy kvalitet uten at det går på bekostning av lommeboka.

  Perfekt til hybelen og gjesterommet

  De aller fleste av oss har kropper som ikke trenger spesialtilpassede madrasser, men alle fortjener noe godt å sove på. Det gjelder ikke bare hjemme der du vanligvis sover, men også på gjesterommet og på hytta.

  Kvile-madrassene er perfekte for alle som skal flytte for seg selv for første gang, enten på hybel eller i kollektiv. Da er det ikke veldig fristende å «arve» madrassen til de som har bodd der tidligere, men på et slunkent studentbudsjett er pris ekstra viktig. Da er det godt å vite at det finnes veldig gode alternativer der pris ikke behøver å gå på bekostning av kvalitet.

  Du får alltid de beste prisene hos Obs Bygg. Les om vårt lavprisløfte her

  Kvile-2-og-Kvile-3-madrass.jpg

  Kvile 2 (til venstre) og Kvile 3 leveres med overmadrass. Foto: Kvile.

  Ta med madrassen på bussen

  I tillegg til mye kvalitet for pengene er madrassene fra Kvile superenkle å få med seg fra byggevarehuset. Madrassene er rullepakket og leveres i en kartong som ikke er større enn at du kan ta den med deg på bussen. Faktisk får du fint plass til madrasser til en hel dobbeltseng, med overmadrass, i den vanlige bilen din.

  Vel hjemme er det bare å åpne esken, rulle ut og gjør deg klar til en god natts søvn.

  Kvile-madrass-på-1-2-3.jpg

  Så enkelt er det å få ny, en digg madrass - i dag! Illustrasjon: Kvile.

  Dette er Kvile

  Kvalitetsmadrassene fra Kvile er 90x200 cm og består av 18 cm pocketfjærer med 5 soner. Du kan velge disse 4 kombinasjonene:

  1. Kvile 1: Madrass med pocketfjærer og 4 cm mykt skum som gir kroppen støtten den trenger
  2. Kvile 2: Madrass + 2 cm overmadrass av supermykt skum som gir støtte og det lille ekstra
  3. Kvile 3: Madrass + 4 cm overmadrass med Visco Air som gir en ekstra mykhet og støtte
  4. Kvile overmadrass (singel eller dobbel) + Kvile 1: Kvile overmadrass gjør alle senger bedre, men et godt alternativ er å kombinere den med Kvile 1 for riktig støtte og ekstra komfort.

  Kartongene måler 36x36x102 cm.