Planleggingshjelp fra Elfa

  Når du skal investere i en ny oppbevaringsløsning får du best resultat med god planlegging i forkant. I våre butikker får du hjelp av våre ansatte med tegning og planlegging av den nye løsningen din.

  Å planlegge garderoben før du handler, er viktig for å få et resultat du er fornøyd med. Med Elfas store utvalg av løsninger, skjønner vi at det kan være litt utfordrende å få full oversikt over alle muligheter.

  I alle Obs BYGG-varehusene har vi mulighet til å hjelpe deg med å tegne din drømmegarderobe – så du får akkurat de løsningene som passer best for deg.

  Tegn selv i 3D

  Du kan starte planleggingen fra sofakroken med Elfas digitale planleggingsverktøy. I verktøyet kan du enkelt med ”drag and drop” planlegge alt fra en liten bokhylle til en fullskala garderobe – komplett med innredning og skyvedører. Tegningen kan du ta med til oss, så bestiller vi for deg. Start planleggingen her.

  En del av Elfas sortiment er hyllevarer som du kan plukke med deg rett fra butikkhyllene. Alt fra Elfa kan bestilles hos Obs BYGG. Bestilte varer kan hentes i butikk eller sendes hjem til deg mot gjeldene fraktpriser.