Lag en strøken garasje

  På tide å rydde i garasje og bod? Få orden på bildekk, verktøy, hagemøbler, sykler og sportsutstyr med det topphengte Klikk-inn-systemet fra Elfa.

  Ved å oppbevare ting på veggene vil det praktiske oppbevaringssystemet frigjøre verdifull gulvplass og gi en luftig og romslig følelse. Se for deg følelsen av lettelse når hver minste ting har sin faste plass, og du enkelt finner tingene dine når du trenger dem.

  Orden i garasjen starter med en skikkelig opprydning

  Utstyr som ikke er i sesong bør pakkes vekk og opp i høyden. Plassen under taket kan utnyttes med trådhyller og dype knekter eller du kan bruke en kroklist med redskapsholdere.

  Her er det uendelig med smarte funksjoner som du kan integrere i en større vegghengt innredning eller skru rett på veggen.

  Bildekk kan henges på knektinnsatser for dekk. Få alt opp fra gulvet slik at du har enkel tilgang til tingene dine og gulvet kan holdes ryddig og rent.

  Tips! Start med å henge opp bærelisten i hele veggens lengde så kan du bygge innredningen din etter hvert. Alt er kompatibelt slik at du kan kjøpe litt av gangen om du ønsker det.

  Starter du med en ny hobby eller familien får flere sykler, kan du bare tilpasse løsningen med flere sykkelholdere eller kroker og hyller. Dette systemet blir du garantert hektet på!

  Orden-i-boden-og-garasjen.jpgFull kontroll: Et godt oppbevaringssystem i boden eller garasjen gir god oversikt.

  Sportsutstyr

  Vi ønsker oss et aktivt liv og vil at barna også skal ha det gøy utendørs. Men å finne plass til alt sportsutstyret, og ikke minst å holde orden på alt sammen, kan være en tøff utfordring. Med Elfa i sportsboden er du alltid klar.

  Oppbevaringssystemet utnytter veggene optimalt og hjelper deg med å holde orden på alt utstyret, slik at du alltid har det klart.

  Hagestell

  Når det gjelder hagearbeidet, går det mye lettere når du har oversikt over det du trenger av redskap og verktøy.

  Med hyller og kroker til de store tingene og tavler og bokser til de små, kan du lage deg et smart system hvor alt har sin faste plass og er lett tilgjengelig.

  Raker, river, sakser og koster er gode hjelpere når hagen skal gjøres klar for våren. Disse henger du enkelt opp på redskapsholdere på en bærelist eller kroklist slik som vi har gjort her eller skrur dem rett på veggen.

  Tips til ryddig bod og garasje

  1.Del boden eller garasjen inn i seksjoner
  Hageredskaper, sportsutstyr, biltilbehør og sesongutstyr hver for seg.

  2. Utnytt takhøyden
  Bruk veggene for optimal utnyttelse av plassen. Bod og garasje er full av ting vi sjelden bruker, disse kan lagres høyt oppe.

  3. Hold gulvet fritt
  Et gulv som er fritt for rot, gir et ryddig inntrykk og er lett å holde rent. Og så blir det plass til bilen!

  4. Skyll eller rengjør redskaper og utstyr før du rydder det på plass
  Da er det mye hyggeligere neste gang du skal bruke det.

  5. Vær streng når du sorterer
  Ikke la bod og garasje bli mellomstasjoner for ting du vet du kommer til å kaste. Da vil det være i veien og lage rot. Er det ikke brukt på lenge, er sannsynligheten liten for at det vil bli det nå heller. Spør deg selv; lagre, selge eller kaste?