Stort utvalg hagemøbler i årets hagekatalog

  Sommeren er tiden for utekos, og med de riktige hagemøblene og tilbehøret blir timene på terrassen eller balkongen enda bedre. I vår digitale hagekatalog kan du bla deg gjennom vårt store utvalg av møbler og tilbehør til uteplassen.

  Finner du noen hagemøbler du liker i katalogen? Da er det bare å klikke for å legge dem direkte i handlekurven i nettbutikken. Deretter kan du velge mellom å hente varene i ditt lokale varehus eller få dem fraktet rett hjem.

  Les den her og bli inspirert!

  Bli inspirert av årets hagemøbel-trender

  I årets katalog finner du et godt utvalg av fargerike stoler, bord i ulike fasonger og komfortable sittegrupper. Mix og match er blant årets største trender, og med utvalget hos Obs BYGG er det lett å finne dine favoritter – enten du ønsker et fargerikt og moderne preg, eller går for det klassiske og tidløse. I 2023 er mulighetene flere enn noen gang, og du kan velge mellom utallige oppsett.

  En annen trend som stadig holder seg relevant, er hagemøbler i aluminium.

  Mange ønsker lite vedlikehold og praktiske løsninger er i vinden som aldri før. Det er her aluminiumsmøblene kommer inn, forteller innkjøper i Obs BYGG, Lill-Karin Øveren.

  Når det gjelder spisebord og sofabord ser vi også endringer i trendbildet. 

  Akkurat nå er det runde spisebord som gjelder. Et rundt bord skaper en mer inkluderende og sosial stemning, og det er tydelig at flere har fått øynene opp for nettopp dette, sier Øveren.

  Sofabordene er også i endring og i 2023 vil vi se at flere velger settbord i ulike former, enten de er runde, ovale eller firkantede.

  – Dette er noe vi har hentet fra stuen og overført til uterommet, fortsetter Øveren.

  Hos Obs BYGG finner du hagemøbler som passer for enhver smak og lommebok – men felles for alle, er at de både er lekre og komfortable. La deg bli inspirert av det store utvalget i årets hagekatalog! 

  238290 Obs Bygg hagekatalog web-banner 1000x500px.jpg