Folkegrillen er best i test

  Du trenger ikke blakke deg for å bli gatas grillkonge- eller dronning. Dagbladet har testet sesongens beste rimelige gassgriller, og vinneren finner du hos Obs BYGG.

  FCC BBQ Performance II 3.1, bedre kjent som Folkegrillen, er utviklet basert på forbrukerinnsikt om behovet for den perfekte grillen. Vi har snakket med folk i hele landet og utviklet den perfekte grillen for grillentusiaster i det ganske land! 

  Grillen er både praktisk og av god kvalitet, og er lakkert i en tidsriktig matt sortfarge. Den har også tykkere grillrister enn andre griller, samt en praktisk hylle for oppbevaring.

  Så er spørsmålet om dette er nok til at Folkegrillen lever opp til navnet sitt? Mye tyder på det! Dagbladet har nettopp testet sesongens beste rimelige gassgriller og skriver at nykommeren feier konkurrentene av banen. Avisa klinker til med terningkast 6 og «best i test».

  Avisen skriver blant annet:

  «Bryterne er godt designet og har tenner i hver av dem, som automatisk tenner brenneren når man skrur på gassen. Veldig bra! Grillristen er skikkelig solid. Det borger for god grilling av selv tykke kjøttstykker rett fra kjølen. Alt i alt er FCC BBQ Performance II 3.1 en helt super grill som virkelig er å anbefale. Vi knaller til med en sekser. Rimelig pris, gode løsninger og topp kvalitet.» 

  Les mer om FCC BBQ Performance II 3.1 og sjekk tilgjengeliget hos din nærmeste Obs BYGG-forhandler!

   

  Perfekt for de grillglade

  Testen vektlegger den solide grillristen, og trekker frem FCC BBQs Multi Grill System som smart og praktisk. Ifølge Dagbladet er FCC BBQ en av få produsenter som har fått med seg verdien av en hylle under grillen. Denne nevnes som en forbedxring fra forrige modell og beskrives som et stort pluss, for som de skriver: 

  - Et sted må jo grillsakene ligge.

  Det kan med andre ord se ut som Folkegrillen treffer den grillglade målgruppen, og vi er glade for at nå er kåret til best i test! 

  Pst! Visste du at Folkegrillen har et tilhørende utekjøkken? Her kan du få den komplette grillpakken til uterommet ditt, uten å risikere tom lommebok etter handleturen.