• Grunnet og malt Egghvit
 • Kan stå opptil 5 år før toppstrøk påføres
 • Beregn 7,7 meter pr m2
 • Kvalitetsklasse 1

En av Norges mest solgte kledningsprofiler, den passer til de fleste stilarter og er svært enkel og rask å montere. Dobbelfals 28 grader blir også kalt gammel type, den har en 28 graders skrå kant på den ene siden, rett kant på den andre siden og er falset. Det er mest vanlig å montere denne profilen liggende.

Behandling/ kvalitet på tresort/blanding
Moelven Heftig PRO er grunnet 1 strøk med Jotun VISIR og påført 1 strøk Jotun DRYGOLIN Nordic Extreme Egghvit. Overflatebehandlingen gjøres på rent virke, under optimale forhold i fabrikk. Jotun DRYGOLIN Nordic Extreme har en unik Extreme teknologi som gir overlegen beskyttelse og ekstrem farge- og glansholdbarhet. Malingen har selvrensende egenskaper. Moelven Heftig kledning har rillet overflate og avrundede kanter. Dette gjør at maling hefter bedre, gir lenger vedlikeholds-intervaller og mindre malerarbeid i fremtiden.

Burksområde
Hovedfunksjonen til kledning er å beskytte veggkonstruksjonen mot klimapåvirkning og mekaniske skader.

Materialforbruk
Beregn 7,7 meter pr m2

Sertifisert, bærekraftig og kortreist.
Kledningen produseres av sertifiserte, kortreiste og bærekraftige råmaterialer, og er behandlet med Jotuns suverent beste overflatebehandling.

Kvalitetsklasse
Utvendig kledning klassifiseres i kvalitetsklasse 1 eller 2. Kledningsbord i klasse 1 er av høyere kvalitet enn bord i klasse 2.
Det betyr mindre virkesfeil og strengere sorteringskrav i produksjonen av kl1 kledning.

Garanti
Liggende kledning må ha vertikale spikerslag for feste. Det er viktig å benytte tilstrekkelig tykke lekter både i forhold til innfesting og lufting. Det anbefales å bruke varmgalvaniserte spiker eller skruer (C4 eller høyere). Beslag som benyttes bør være rustfritt, rhezink eller belagt aluminium. Kledning med denne behandlingen anbefales vedlikeholdt med overflatebehandling innen 5 år etter montering. Spikerhull, kappflater og sår i overflatebehandlingen behandles rett etter montering.

Generelt
Artikkelnummer7040438207551
Leverandørens artikkelnummer66191480130H6
Forpakningsmål
Bruttovekt1.35 kg
Høyde1.9 cm
Lengde100 cm
Bredde14.8 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

19X148 Dobbelfals 28 pro egghv

Art nr: 7040438207551
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.