Slik velger du riktig robotgressklipper

  En robotgressklipper gjør både plenen penere og sørger for at du kan bruke mer tid på å nyte hagen, men det viktig å velge riktig modell.

  En robotgressklipper sørger for at gresset blir penere ved å klippe litt om gangen veldig ofte, og kan på den måten gjør at det blir mindre mosevekst og en sunnere plen.

  Og det er selvfølgelig også behagelig å slippe å tenke på at plenen må klippes med jevne mellomrom – enten det er hjemme eller på hytta.

  For at du skal få en så god opplevelse med robotklipperen din som mulig, er det imidlertid viktig at du velger riktig modell.

  Det er i hovedsak tre spørsmål du må ta stilling til når du skal velge robotgressklipper:

   

  Hvor stor er hagen din?

  Velger du en modell som dekker over for lite plenareal, vil du for eksempel kunne oppleve at den ikke klarer å klippe hele plenen før den må lade – og dermed kan den gi et ujevnt resultat.

   

   

  Er det smale passasjer som skal klippes?

  De største robotgressklipperne kan ha problemer med å klippe smale passasjer, så sørg for å ta en grundig gjennomgang av hvor du trenger å klippe før du velger gressklipper.

   

   

  Vil du kontrollere klipperen uansett hvor du er?

  Med moderne smart-teknologi kan du styre gressklipperen fra mobilen – uansett hvor du er i verden. Det er kanskje spesielt praktisk for deg som har robotgressklipper på hytta, men er også nyttig hjemme hvis du er på ferie eller reiser mye ellers og ikke har mulighet til å følge med på gressklipperen fysisk.