Denne løv- og gressoppsamleren er helt genial!

  Nå behøver du aldri mer grue deg til å rake løv og gress! Den mekaniske løv- og gressoppsamleren fra Gardena får jobben gjort i en fei – uten at det går ut over ryggen.

  Nå behøver du aldri mer grue deg til å rake løv og gress! Den mekaniske løv- og gressoppsamleren fra Gardena får jobben gjort i en fei – uten at det går ut over ryggen.

  Du elsker hagearbeid, men er kanskje ikke fullt så begeistret for å stå timevis og rake sammen gress, løv og annet rusk fra gressplenen? Heldigvis finnes det et smart redskap som hjelper deg å få det fint i hagen, uten at det går for hardt ut over kroppen.

  – Gardena løv- og gressoppsamler er enkel i bruk, effektiv og trenger ikke bensin, batteri eller strømledning. Den er helt manuell og man «kjører rundt» i hagen og samler opp blader, forteller Tom Frode Carlsson, Field Sales Manager for Gardena.

  Mekanisk rake

  Dette er altså en mekanisk rake som du dytter foran deg akkurat som en gressklipper. Den roterende børsten virvler blader, gress og lignende opp i oppsamleren, og når den er full, er det bare å koble fra og tømme der du måtte ønske.

  Fremdeles usikker på om det er noe for deg? Her er fem grunner til hvorfor den mekaniske raken er genial:

  1. Ergonomisk og skånsom mot kroppen

  Utformet som en gressklipper, lar løv- og gressoppsamleren deg samle løv, gress og barnåler i en naturlig, oppreist stilling. De ergonomiske håndtakene gjør det lettere å manøvrere redskapet og selve oppsamleren hektes av med et enkelt grep når den skal tømmes.

  Gardena løv- og dressoppsamler ergonomisk.jpg

  Samle løv i en behagelig, oppreist stilling med løv- og gressoppsamleren fra Gardena.

  2. Enkel å bruke og oppbevare

  I tillegg til at løv- og gressoppsamleren er enkel i bruk, krever den relativt lite rengjøring og vedlikehold. Carlsson anbefaler også oppbevaring på vegg for å spare plass:

  – Man kan enkelt henge løvoppsamleren på veggen. Da er den kompakt og tar ikke mye plass.

  3. Effektiv og tidsbesparende

  Løv- og gressoppsamleren fra Gardena er svært effektiv og kan samle opp mye løv, gress og barnåler på kort tid. Det vil nok de med mange nåletrær i hagen sette spesielt stor pris på.

  Større kvister, nøtter og nedfallsfrukt vil ikke bli samlet opp og kan sette seg fast. Derfor er det lurt å se hva du ruller over for å unngå at raken stopper opp.

  Planlegger du å kjøpe nye hageredskaper? Husk at med Prisløfte fra Obs BYGG får du alltid de beste prisene! Les mer om prisløftet her

  4. Passer til alle typer plener

  Jo større plen, jo flere motbakker og jo flere løvtrær, jo tyngre blir det og jo lengre tid tar jobben. Bortsett fra det, så kan løv- og gressoppsamleren brukes på alle typer plener: små og store, flate og kuperte, jevne og ujevne. Og ved å justere høyden på den roterende børsten, tilpasses oppsamleren ulike typer underlag og forhold:

  – Du kan fint bruke løvoppsamleren under både tørre og fuktige forhold gjennom store deler av året. Til blader og barnåler om våren, gress og kongler om sommeren, og blader igjen på høsten, utdyper Carlsson.

  Gardena løv- og dressoppsamler lett å tømme.jpg

  Lettvint: oppsamleren fylles raskt opp og løsnes med et enkelt grep for tømming.

  5. Et miljøvennlig alternativ

  Den mekaniske riven fra Gardena drives ene og alene av kraften fra kroppen din og trenger derfor verken strøm eller drivstoff. Godt for miljøet – og god trening for deg! Det gjør også at den er veldig stillegående sammenlignet med motordrevne redskaper, noe som er bra for både dine og naboens ører.

  Og hvis du har kompostbinge, er det bare å glede seg:

  – Det du samler opp med løvoppsamleren gjør seg veldig fint i kompostbingen og vil etter hvert bli til næringsrik jord du kan bruke i hagen din, avslutter Carlsson.