5 grunner til å velge glassrekkverk

  Rekkverket på terrassen, verandaen eller balkongen har mye å si for hvordan huset ditt ser ut. Og ikke minst hvor mye du ser ut når du sitter inne i huset ditt! Her er de viktigste grunnene til å gå for glass:

  1. Mer lys og mye bedre utsikt

  Bare se på bildet over, så skjønner du hva vi mener. Har du flott utsikt fra huset eller leiligheten din, gjør glassrekkverket at den kommer til sin rett. Og er ikke utsikten spektakulær, får du uansett mer romfølelse og åpenhet. Dette er det stadig flere som får opp øynene for:

  – Vi merker bestemt mer etterspørsel etter glassrekkverk. Jeg tror det er fordi folk vil nyte utsikten – og ha minimalt med vedlikehold, sier Eirik Johansen, salgssjef hos Plastmo.

  Og det bringer oss rett over på neste punkt:

  2. Glassrekkverk er lett å vedlikeholde

  – Glassrekkverket er prisgunstig også på sikt, siden det eneste vedlikeholdet det krever er såpe og vann, påpeker Johansen. 

  Han anbefaler å gi det en skikkelig vask en eller to ganger i året, da med vanlig vindusvask. Når du først er i gang med vindusvasken i huset ellers, er det jo greit å sveipe over rekkverket i samme slengen. 


  ÅPNER OPP: Du føler at du sitter midt i naturen med glassrekkverk, ikke avskjermet fra den. 

  3.  Det er enkelt å montere

  Det fins selvsagt mange typer glassrekkverk, og noen typer kan det være mer komplisert å montere. Rekkverket fra Plastmo som du får på Obs Bygg er imidlertid ikke så vanskelig å få på plass.

  – Vårt rekkverk er satt sammen av få deler, som gir en særdeles enkel montering, lover Eirik Johansen.

  Velger du å montere selv, er det viktig å passe på at glasset ikke får støt mot kantene. Er du usikker på monteringen, bør en glassmester gjøre jobben.

  Husk at det er hos Obs Bygg du får de laveste prisene. Garantert! Les mer om vårt prisløfte

   

  4. Glassrekkverk varer lenge

  Om du bor utsatt for vær og vind og lurer på om glasset tåler en trøkk, så er svaret ja!

  – Plastmo rekkverk har vært igjennom omfattende tester hos Sintef Byggforsk, og tilfredsstiller kravet som gjelder for glassrekkverk. Det betyr at det tåler alt av vær og vind, sier Johansen, og fortsetter:

  – Glasset er 8,76 mm herdet laminert. Det vil si to 4 mm glass som er limt sammen av 0,76 mm folie. Da er glasset herdet før det lamineres.

  Og skulle det likevel skje noe slik at det blir brudd på glasset, vil det splintre i mange små stykker som blir hengende igjen i folien mellom glasslagene. Det er altså ingen risiko for glassbiter på avveie.

  5. Moderne og tidløst design

  Glassrekkverk gjør egentlig ikke så mye ut av seg, poenget er jo nettopp at omgivelsene skal være synlige, det er ikke rekkverket som skal ta oppmerksomheten. Designet er enkelt og diskret – nettopp for at du skal kunne ha det i mange år uten at det føles utdatert.