• Passer de fleste 3+ brennere gassgriller
 • For både gass- og kullgrill
 • Leveres med pizzastein
 • Størrelse: 40x35x15 cm

Med denne smarte pizzainnsatsen så komprimerer du grillrommet og får jevnere fordeling av over- og undervarme. Passer både til gass og kullgriller.

FCC BBQ Pizzabox gjør om din grill til en pizzaovn. Med denne smarte pizzainnsatsen så komprimerer du grillrommet og får jevnere fordeling av over- og undervarme. Passer både til gass og kullgriller. Pizzaboxen leveres med firkantet pizzastein i 30,5x30,5 cm (stekflate) med 12mm tykkelse. Det er også tilpasset til å passe FCC BBQ rund MGS Pizzastein. Innfelte håndtak gjør innsatsen enkel å flytte og kan enkelt lagres i understellet. Sjeldent har det vært enkelere å lage pizza på grillen. Ingen montering og legges direkte på grillen.

Ved bruk på gassgrill så brukes denne med lokket igjen for maks varmeansamling. Dette da både under forvarming og steking.

Ved bruk på kullgrill så antennes grillen først for så å plassere pizzaboxen oppå grillristen. Deretter forvarmes boxen og pizzastekingen kan starte. Her brukes den uten lokk da lokket ikke får plass.

Generelt
Artikkelnummer7072806002161
Leverandørens artikkelnummerFCC-A-10055
Forpakningsmål
Bruttovekt6.56 kg
Høyde43.2 cm
Lengde37.2 cm
Bredde17.4 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

FCC BBQ Pizzabox

Art nr: 7072806002161
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:

  Nyttige tips