Kjøpeutbytte som Coop-medlem
Kjøpeutbytte som Coop-medlem
Prisløfte på identiske varer
Prisløfte på identiske varer
120 dager åpent kjøp
120 dager åpent kjøp
Hent i butikk - gratis og enkelt
Hent i butikk - gratis og enkelt
 

Dette er hagemøbel-trendene 2022

Stadig flere velger hagemøbler i aluminium, mange vil ha lite vedlikehold og praktiske løsninger er i vinden som aldri før.

Er du på jakt etter nye hagemøbler til terrassen i 2022? Enten du skal ha nytt spisebord og stoler for lange sommermiddager, en ny sittegruppe for å nyte late formiddager eller en deilig hagestol som gjør boklesingen ekstra behagelig, finner du det du trenger hos Obs BYGG.

Vi har møbler som passer for enhver smak og lommebok – men felles for alle, er at de er både lekre og komfortable.

Aluminium fortsetter å vokse

De siste årene har utemøbler i aluminium blitt stadig mer populært. Trenden er helt klar, nå er det aluminiumsmøbler kunden etterspør når de skal velge nye møbler til uteplassen sin.

Noen foretrekker at hele produktet er laget av ren aluminium, mens andre vil ha en aluminiumsramme i kombinasjon med tauverk eller flettede materialer.

Aluminium krever vesentlig mindre vedlikehold enn mange andre materialer. Tørk av med en klut når det bli skittent, så trenger du ikke tenke på annet vedlikehold.

Tidligere var aluminiumsmøbler ofte litt mindre komfortable enn mer tradisjonelle utemøbler i tre eller kunstrotting, men det er ikke tilfellet lenger. De nye aluminiumsmøblene har gode puter og en oppbygning som gjør at de er minst like komfortable å nyte late sommerdager i.

Røst hagegruppe, som har en fantastisk sittekomfort, er en av våre favoritter. Aluminumsrammen er belagt med teakfolie og de superbehagelige putene kommer i en nydelig lys farge. Denne vil nok være drømmen til mange hageiere – og vi kan hjelpe til å oppfylle den drømmen.

Vi ser også at mange går for litt nettere modeller, som skaper ekstra plass i hagen til solseng, småbord og praktiske stolsett i samme serie.

spisebord_trender.jpg

Skap din egen miks

En annen trend som fortsatt er stor, handler om å skape sin egen stil på en enkel måte. Hvis du velger enkle klassiske bord, har du store muligheter til å velge stolene som passer din stil – enten du vil ha en klassisk stil eller vil gå for en mer leken variant med plaststoler i lekre farger.

Klassikerne er fortsatt med i bildet

Selvfølgelig vil det fortsatt være mange som vil foretrekke den klassiske stilen, og har man et hus i en mer tradisjonell stil vil rottingmøbler binde hele uttrykket sammen i stor grad.

Kunstrotting har vært blant det mest populære materialet for hagemøbler i en årrekke, og det er fortsatt mange som vil velge dette. Fordelene med kunstrotting er det lave behovet for vedlikehold og møblenes komfort. I tillegg får du rottingmøbler til en relativt rimelig penge sammenlignet med andre møbler.

Det materialet som kanskje på sikt vil ta over for kunstrotting, er Rope – et supersterk og vedlikeholdsfritt materiale laget av flettet tauverk. Materialet og måten det er flettet på, fremstår som litt tøffere og mer moderne enn rottingen.

Fargene vi ser i 2022 gjenspeiler mer og mer den nordiske naturen. Jord, skog og natur er i vinden, og det er fokus på duse og behagelige farger.  Selv om grått fortsatt er den mest populære fargen, beveger man seg stadig mot brunlige og beige nyanser. Da kan man leke med friske farger på pynteputer og pledd. Vi ser også mye store blomstermønster som kan være nydelig å kombinere til disse fargene.

Uansett hvilken stil eller materiale du velger, er dette et tips å ta med seg på veien.