Denne grillen er best i test!

  TV 2 hjelper deg har kåret den beste grillen på markedet og Flying Culinary Circus sin X-grill Chef stikker av med seieren! Her er alt om grillen du kun får kjøpt i Coops byggevarekjeder.

  Flying Culinary Circus er et norsk selskap, startet opp av fire dyktige kokker som brenner for god mat og gode grillopplevelser.
   
  – Coop og Flying Culinary Circus har hatt et nært samarbeid i tre år, og da vi så denne grillen visste vi at vi hadde funnet gull, sier Marte Glende, kategorisjef i Coop.
   
  Hun fortsetter: – Denne grillen er perfekt for familien med sitt moderne utseende og lange levetid. Du får rett og slett alt du trenger i én og samme grill – og det til en svært konkurransedyktig pris.

  Passer for alle

  Uansett om du er en erfaren griller eller nybegynner, mener Hans-Kristian Larsen - kokk og en av gründerne av Flying Culinary Circus - at du vil få glede av testvinneren X-grill Chef.
   
  – Grillen passer for alle, og kanskje spesielt for familier sier han entusiastisk og fortsetter:
   
  – Grillen egner seg uansett om du skal lage middag til en liten familie, en stor familie eller by opp til grillfest.
   
  De tre ulike sonene i grillen gjør at du enkelt kan lage forskjellige mat på samme tid, og samtidig sikre at maten holder seg varm uten at noe blir for lenge grillet.

  – Grillen blir fort varm, noe som gjør at grillingen går raskt og passer for deg med en travel hverdag. I tillegg er det lett å styre temperaturen med et app-styrt termometer, noe som er viktig for å oppnå et godt resultat, forklarer han.

  Han trekker også frem den heldekkende risten som følger med grillen som en klar fordel med X-grill Chef:

  – Med denne platen kan du enkelt grille mat som grønnsaker eller reker, uten å risikere at noe av maten faller mellom rillene. Det er veldig praktisk, og gjør at bruksområdet for denne grillen er stort!

  Grillrist.jpg
  Den heldekkende platen som følger med er helt genial hvis du for eksempel skal grille grønnsaker eller reker.   

  Grill for norske forhold

  Flying Culinary Circus tilbyr en unik kombinasjon av både grillteknisk kunnskap og matfaglig kompetanse.

  – De er kreative og morsomme, og har utviklet griller som passer godt for nordmenn, både når det kommer til utseende og funksjonalitet, forteller Marte Glende i Obs BYGG.
   
  Grilldelen er i støpt aluminium, noe som gjør den svært holdbar og egner seg for det norske klimaet. I tillegg er grillen lett å sette bort utenfor grillsesongen. Bordene på siden kan tas ned, og de store hjulene gjør at du kan flytte den ved behov.
   
  – Litt stas er det selvfølgelig også at du kun får tak i denne grillen i Coops byggevarekjeder, sier Marte med et lurt smil.

  Flying-Culinary-Circus-X-grill-Chef.jpgLekkert utseende, enkel å flytte på og lett å bruke gjør X-grill Chef til en klar vinner!

  Flying Culinary Circus X-grill Chef – terningkast 5 i TV 2 hjelper deg sin test!

  I TV 2 hjelper deg-testen ble varmespredningen på grillene satt på prøve ved å legge loffskiver på hele grillflaten, for å sjekke hvor kjøtt eller fisk må plasseres for å få det ordentlig grillet.
   
  I denne testen var det «helt klart Flying Culinary Circus X-grill chef som fikk best resultat».  
   
  – Imponerende, uttaler vinneren av «Norges grillmester», Sylvia Vavik, som deltok i testen.
   
   Dette er fordelene TV 2 hjelper deg la vekt på i testen:

  • God på både direkte og indirekte varme, noe som gjør det lett å grille kjøtt og grønnsaker.
  • Jevn fordeling av varme, og lett å kontrollere
  • Stor grillflate, tross at grillen er kompakt
  • Lett å bruke, selv for nybegynnere
  • Flere grillsoner, noe som gjør at du får allsidighet
  • Svært konkurransedyktig pris

  Les testen sin helhet her.