LIVE SHOPPING TILBUD: Opptil 40% på robot- gressklippere og vindusvasker og mye mer!  Se utvalget her

  Obs BYGG billigst på grill!

  Nettavisen har testet de fem mest populære elektriske, kull- og gassgrillene, og kåret Obs BYGG til prisvinner.

  I Nettavisens rykende ferske pristest av grill kommer Obs BYGG seirende ut. Ingen har lavere pris på den mest populære gassgrillen og den mest populære kullgrillen!

  – Det er veldig hyggelig, og kjempegøy! Hver dag jobber vi for å ha de beste prisene på markedet, og resultatene i denne testen underbygger det Obs BYGG skal være, sier Marte Glende i Obs BYGG.

  Obs BYGG er blant 40 butikker Nettavisen har pristestet. Testen ble gjort i samarbeid med Prisjakt.no, og tok for seg de fem mest populære grillene i kategoriene elektriske, kull- og gassgriller. Pristesten viser at du risikerer å betale nærmest det dobbelte dersom du kjøper grill hos den dyreste kontra den billigste butikken.

  – Det er dette vi jobber for. Hver dag jobber vi for lavprisprofilen, og for å tilby best pris til våre medlemmer, sier Glende.

  Weber Q 3000 er en av grillene Nettavisen har pristestet. Den får du til laveste pris her:

  Grill til enhver anledning

  Glende trekker frem særlig tre ting du bør tenke på når du skal kjøpe grill: Hvor god plass du har, hvor mange du skal grille til, og hvor ofte du skal grille.

  – Om du har stor terrasse, liten terrasse, balkong eller hage er definerende for hvilken grill du bør kjøpe. Spørsmålet blir om du skal gå for en mer kompakt grill, eller en litt større stasjonær grill, sier hun, og fortsetter:

  – Griller man stort sett til en familie på fire har størrelsen på grillflaten ikke så mye å si, men skal du grille til flere kan en større grill være et riktig valg. Desto bedre plass på grillflaten, jo mer mat får du laget, sier hun.

  Når du har bestemt deg for hvilken type grill du ønsker deg, gir Obs BYGG deg et godt utvalg i de ovennevnte kategoriene.

  – Vi har ulike varianter og merker å velge mellom. Obs BYGG er markedsleder på grill i Norge. Som kjede har vi det største utvalget i form av modeller og merker, sier Glende.

  Hun understreker at det ikke bare er grillen som har noe å si. Hvordan du bruker grillen og hvilket tilbehør du har påvirker også den helhetlige grillopplevelsen.

  – Det finnes masse morsomt tilbehør som gjør at du kan grille det aller meste, avslutter hun.