BUTINOX

    Butinox Interiør er en serie med malinger som gjør det enkelt å lykkes med oppussing og fornyelse. Våre malinger kan brukes på alle underlag, både vegg, panel og list. Vår beste maling, Butinox Premium Matt, er så matt at den kan brukes på alle veggflater, til og med i tak! Butinox Premium Matt er ekstra vaskbar og har sperrende egenskaper. Butinox Interiør elsker farger og vil gjerne hjelpe til med fargevalg.

    Butinox Futura er en serie med moderne og framtidsrettede malinger og dekkbeiser med garanti på farge og glans. Vår nyhet Butinox Futura 16 har hele 16 års garanti, og er i tillegg selvrensende. Butinox Futura-serien har malinger til alle flater på huset, både fasade, grunnmur, dør og vinduer. Butinox Futura sikrer deg langvarig nymalt utseende og trygghet for langvarig beskyttelse.

    Med systemet til Butinox Terrasse får du de vakreste fargene og en herlig flott terrasse. Godt forarbeid er ekstra viktig. Butinox Terrassebeisfjerner og Butinox Lysner sikrer at gulvet er rent og lyst. Butinox Terrassebeis har et stort utvalg av flotte beisfarger. Kom og se vårt flotte fargeutvalg i en Obs BYGG butikk nær deg. Butinox Terrassebeis påføres i kun ett strøk og tørker raskt. Så kan du nyte livet ute hele sommeren!

    Gode råd

    Vis flere