Butinox sitt nye fargekart oser av kreativitet!

Det nye fargekartet fra Butinox presenterer hele 124 tidsriktige farger og en rekke fargekombinasjoner som gir hjemmet ditt det lille ekstra. Ønsker du å male i de mest trendy fargene akkurat nå bør du merke deg høstens to store trender; jordtoner og grønt.

TIPS! Her ser du alle fargekart fra våre leverandører.

Jordtoner

Maling i jordtoner er i ferd med å erstatte de grå rommene som har dominert i lang tid. Nå er det beige som gjelder, både på veggene og i interiøret ellers! De beige tonene beveger seg fra gylne toner til rødlige og grålige toner.

Butinox 5966 Sandkorn
Butinox 5969 Vintersand

Ønsker du gylne toner bør du ta en nærmere kikk på 5800 Ørken, 5922 Vanilla og 5966 Sandkorn. Sandkorn (til venstre på bildet over) er en varm beigetone som tenderer mot gult. Varmheten gir rommet et lunt og elegant utsende, og fargen er like fin på veggene som i taket.

Er du mer glad i kjølige beigetoner er 5969 Vintersand (til høyre på bildet over) en stor favoritt! Fargen er lun og elegant, og står godt til både blå og grønne nyanser.

Grønt

Grønt er også svært trendy om dagen, og er beroligende og behagelig å omgi seg med. Dessuten passer grønt godt i den skandinaviske stilen mange nordmenn er så glad i. Bruk gjerne flere nyanser av grønt i samme rom, det gir et harmonisk og delikat uttrykk.

Butinox Opal kjøkken
Butinox Opal spisestue
Butinox Opal

Er du glad i grønt bør du merke deg den vakre grønntonen 5733 Opal som du ser på bildene over. Det er en anvendelig og delikat farge som passer godt sammen med sort, beige og grå.

TIPS! Mal vegger, lister og tak i samme farge, det gir et sømløst og sobert uttrykk i rommet.

Finn fine fargekombinasjoner med fargekaker

Fargekake Sølvgran
Fargekake 2
Fargekake 3
Fargekake 4

Se video: Dette er det nye fargekartet fra Butinox

Med over 100 forskjellige farger finner du garantert en farge som passer deg!

Gulvmaling

Gulvfargen spiller en viktig rolle i interiøret. Lyst treverk er i tiden og passer godt til de aller fleste farger. Med TreStjerner Gulvolje i fargen hvit får du en myk overgang mellom gulv og vegg.

Velg riktig glansgrad

Malingens glansgrad måles i en skala fra 1 til 100 og forteller deg hvor mye lys som reflekteres. Glansgraden påvirker både farge, atmosfære og tekstur. Ved å kombinere ulike glansgrader kan du skape spennende kontraster og uttrykk.

TIPS! En matt maling fremstår lysere og roligere enn en blank maling.