AVA Master 2.0 P70 Mega Bundle høytrykkspyler

  Markevarelogo AVA
  Art nr: 7072110741831
  Med Master 2.0 tar vi testvinneren Master til nye høyder! Her vil du oppleve en massiv oppgradering så vel på inn- som u...
  Andre butikker:
  På lager (+50)
  Butikklager:
  Dine leveringsalternativer
  Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer


  Betalingsmetoder

  Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

  Leveringsmetoder

  Logotype av alternativer

  • Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  Med Master 2.0 tar vi testvinneren Master til nye høyder! Her vil du oppleve en massiv oppgradering så vel på inn- som utside.

  Titaniumslegerte rustfrie ståldyser gir enestående ytelse og lang levetid. Den oppgraderte anodiserte pumpen og ny dobbel microbryter øker levetiden og stabiliteten på spyleren ytterligere. Med slangeguiden kan du enkelt og smidig fordele slangen perfekt på trommelen, og holderen for el-kabelen bidrar til enkel oppbevaring og rask tilgang.

  I tillegg til alle oppgraderingene, vil du fortsatt oppleve det komfortable, lave lydnivået fra den firestemplede helmetall pumpen med den lange holdbarheten.

  For å sikre din trygghet og få mest mulig ut av din Master 2.0, husk å registrere høytrykkspyleren for inntil 20 års forbrukergaranti på AVA's hjemmesider!

  Spraypistol og lanse
  AVA Zero Force høytrykkspistol er den ultimate løsningen for enkel og effektiv rengjøring, selv i trange områder eller når du står i stiger. Den innovative zero force-funksjonen gjør det enkelt å holde inne avtrekkeren over lang tid uten anstrengelse. Gjør rengjøringen til en lek med AVA Zero Force høytrykkspistol.

  AVA Zoomlanse er det ideelle tilbehøret for å opprettholde en ergonomisk arbeidsstilling under rengjøring. Den innovative designen gir deg muligheten til å justere lengden fra 63 cm til 96 cm, slik at du kan nå både høye og lave områder uten å måtte strekke eller bøye deg unødvendig.

  Motor og vannpumpe
  Denne høytrykkspyleren leverer imponerende kraft med et maksimalt trykk på 150 bar. Med en vannstrøm på opptil 540 liter per time kan den håndtere selv de tøffeste rengjøringsoppgavene. Med en effekt på 2400 watt sikrer den effektiv og pålitelig ytelse.

  Slange og trommel
  Follow-me slangetrommelen kommer nå med en egen slangeguide som sørger for jevn og stødig fordeling av slange på trommelen. Denne innovative løsningen forbedrer brukeropplevelsen og eliminerer mulige floker eller bretter i slangen ved innrulling. Trommelen sørger for at slangen følger deg under bruk, som gir en forbedret vaskeopplevelse. Håndtaket på slangetrommelen er oppgradert for å gi bedre stabilitet og en mer komfortabel håndtering. På trommelen finner du en 12 m stålarmert slange.

  Leveres med
  AVA Master 2.0 P70 Mega bundle leveres med en mengde ekstrautstyr. Her får du utstyr som lar deg vaske det meste, og som vil gi deg muligheten til å oppnå ønsket resultat.

  Dette medfølger i pakken

  • Zero Force pistol
  • Zoomlanse
  • Turbodyse

  -Titaniumlegert 20/60 Variodyse

  • Slim terrassevasker

  -Aluminum vannfilter
  -12 m stålarmert slange på maskin

  Produktegenskaper

  • Trykk: 150 bar (maks)
  • Vann: 540 liter per time (maks)

  -Effekt: 2400 watt

  • Slange: 12 meter stålarmert
  • 150 bar / 540 liter / 2400 W
  • 12 meter slange
  • 20 års garantiprogram
  • Designet I Norge
  Generelt
  Artikkelnummer7072110741831
  Leverandørens artikkelnummer10-102-123
  Forpakningsmål
  Bruttovekt26.9 kg
  Høyde48.7 cm
  Lengde82.5 cm
  Bredde45 cm

  Nyttige tips