AVA Master P60 2.0 Medium Bundle høytrykkspyler

  Markevarelogo AVA
  Art nr: 7072110741596
  Med Master 2.0 tar vi testvinneren Master til nye høyder! Her vil du oppleve en massiv oppgradering såvel på inn- som ut...
   Nettlager:
   På lager (+100)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer


   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Med Master 2.0 tar vi testvinneren Master til nye høyder! Her vil du oppleve en massiv oppgradering såvel på inn- som utside.

   Titaniumslegerte rustfrie ståldyser gir enestående ytelse og lang levetid. Den oppgraderte anodiserte pumpen og ny dobbel microbryter øker levetiden og stabiliteten på spyleren ytterligere. Med slangeguiden kan du enkelt og smidig fordele slangen perfekt på trommelen, og holderen for el-kabelen bidrar til enkel oppbevaring og rask tilgang.

   I tillegg til alle oppgraderingene, vil du fortsatt oppleve det komfortable, lave lydnivået fra den firestemplede helmetall pumpen med den lange holdbarheten.

   For å sikre din trygghet og få mest mulig ut av din Master 2.0, husk å registrere høytrykkspyleren for inntil 20 års forbrukergaranti på AVA's hjemmesider!

   Spraypistol og lanse
   AVA Zero Force høytrykkspistol er den ultimate løsningen for enkel og effektiv rengjøring, selv i trange områder eller når du står i stiger. Den innovative zero force-funksjonen gjør det enkelt å holde inne avtrekkeren over lang tid uten anstrengelse. Gjør rengjøringen til en lek med AVA Zero Force høytrykkspistol.

   AVA Zoomlanse er det ideelle tilbehøret for å opprettholde en ergonomisk arbeidsstilling under rengjøring. Den innovative designen gir deg muligheten til å justere lengden fra 63 cm til 96 cm, slik at du kan nå både høye og lave områder uten å måtte strekke eller bøye deg unødvendig.

   Motor og vannpumpe
   Denne høytrykkspyleren leverer imponerende kraft med et maksimalt trykk på 145 bar. Med en vannstrøm på opptil 500 liter per time kan den håndtere selv de tøffeste rengjøringsoppgavene. Med en effekt på 2100 watt sikrer den effektiv og pålitelig ytelse.

   Slange og trommel
   Follow-me slangetrommelen kommer nå med en egen slangeguide som sørger for jevn og stødig fordeling av slange på trommelen. Denne innovative løsningen forbedrer brukeropplevelsen og eliminerer mulige floker eller bretter i slangen ved innrulling. Trommelen sørger for at slangen følger deg under bruk, som gir en forbedret vaskeopplevelse. Håndtaket på slangetrommelen er oppgradert for å gi bedre stabilitet og en mer komfortabel håndtering. På trommelen er det en 8 meter stålarmert slange.

   Leveres med
   Dette medfølger i pakken

   • Zero Force pistol
   • Zoomlanse
   • Turbodyse
   • Titaniumlegert 20/60 Variodyse
   • Aluminum vannfilter
   • 8 m stålarmert forlengerslange

   Produktegenskaper
   Trykk: 145 bar (maks)
   Vann: 500 liter per time (maks)
   Effekt: 2100 watt
   Slange: 8 meter stålarmert

   • 145 bar / 500 liter / 2100 W
   • 20 års garantiprogram
   • 8 meter stålarmert slange
   • Klar til bruk rett fra esken
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer7072110741596
   Leverandørens artikkelnummer10-102-101
   Forpakningsmål
   Bruttovekt25.9 kg
   Høyde48.7 cm
   Lengde82.5 cm
   Bredde45 cm

   Nyttige tips