Slik vasker du hagemøblene med høytrykkspyler

  Utemøblene dine er gjerne bygget for å tåle hardt vær, men det betyr ikke alltid at de er vedlikeholdsfrie. Nå som hagesesongen står for tur viser vi deg steg for steg hvordan du trygt kan rengjøre hagemøblene med høytrykkspyler.

  Utemøblene dine er gjerne bygget for å tåle hardt vær, men det betyr ikke alltid at de er vedlikeholdsfrie. Nå som hagesesongen står for tur viser vi deg steg for steg hvordan du trygt kan rengjøre hagemøblene med høytrykkspyler.

  Med en moderne høytrykkspyler fra AVA of Norway trenger du ikke være redd for å ødelegge møblene når du vasker dem.

  Velg riktig tilbehør

  Du tenker kanskje at det er for mye trykk i en høytrykkspyler til at det er trygt å bruke den på hagemøblene? Hvis du velger en bred dyse, trenger du ikke bekymre deg.

  Den brede dysen går ikke på kompromiss med rengjøringseffekten, men sørger for at trykket er mindre slik at du ikke skader møblene. En annen fordel med bred dyse er at du kan vaske alle materialer , også de man bør være forsiktige med.

  AVA GO kommer med et godt utvalg av dyser og en egen høytrykkspistol med praktisk lagring direkte i maskinen. Med AVA Zoomlanse kan du lett justere lengden og dermed er det enkelt for deg å vaske høyt og lavt.

  AVA Go P 40 ab.jpg

  Slik vasker du hagemøblene – steg for steg

  Steg 1:  Dekk møblene med såpe

  Med skumkanon er det enkelt å dekke alle flatene med såpe. Velg ut såpe som passer til dine hagemøbler. Et godt tips er å sjekke PH-verdien på såpen slik at du ikke skader materialene.

  Steg 2: La såpen virke

  La såpen virke på overflaten så lenge som mulig, uten at den får tørke inn. Slik unngår du skjolder på overflaten av møblene. Vasker du møblene på en varm sommerdag, så kan du skumme lett over, dersom såpen tørker raskt.

  Steg 3: Spyl av møblene

  Velg en hagemøbelbørste eller bred dyse til å skylle av. Hagemøbelbørsten lar deg komme tett på overflaten, samtidig som den er skånsom mot overflaten. Den brede dysen sikrer at vanntrykket ikke blir for sterkt mot møblene.

  Pass på å få bort alle såperestene og husk å vaske undersiden av møblene, så ikke du får rennemerker.

  AVA Go lett å ta med ab.jpg

  Kompakt og hendig

  Hvis du vil ha en høytrykkspyler som du kan bruke både på hytta og hjemme, er AVA GO den perfekte følgesvenn. Den er kompakt og liten, slik at den enkelt kan få plass i bilen og tas med på tur.

  Dette er en er en hendig høytrykkspyler som passer godt til rengjøring av mindre områder, samt gjenstander som sykler, hagemøbler og balkonger. AVA Go kommer også med 10 års garanti.