• Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  Et sterkt gulv i langt og ekstra bredt format som tåler alt livet har å by på, med en overflate som kjennes som ekte tre og vannbestandig kjerne. Påmontert underlag gir en enkel installering og det har livstidsgaranti for bruk i boliger.

  Produktdetaljer
  BerryAllocs høytrykkslaminat er laget i Norge og kombinerer skjønnheten og styrken til skandinavisk teknologi og design. Disse førsteklasses kvalitetsgulvene er kjent for sin ekstreme slag- og ripebestandighet, noe som gjør dem til et sikkert valg for alle slags mennesker og alle slags livsstiler. I tillegg er de utstyrt med et ekstremt sterkt låsesystem som gir en enkel montering: bare fold ned plankene og lås kortsiden. Superenkelt og klart på et blunk. De krever minimal vedlikehold og er enkle å rengjøre, takket være de vannbestandige egenskapene.

  Egenskaper
  Svært slagfast da den tykke kvalitetsoverflaten har et supersterkt beskyttelseslag. Markedets sterkeste lås kombinert med et enkelt monteringssystem tåler at du installerer opptil 15x15 m (gjelder åpne rom) uten T-profiler. Det vannbestandige topplaget beskytter overflaten og fugene. I tillegg er kjernen også helt vannbestandig Påmontert underlag. Det integrerte underlaget SilentSystem demper støy med mer enn 19 desibel. Se leggeanvisning på www.berryalloc.com

  Underlag/montering
  Er undergulvet av betong eller trebasert, og i hvilket rom skal gulvet legges? Er undergulvet betong, må fuktsperre benyttes. Gulvet har påmontert underlag og ingen ytterligere underlag må benyttes.
  Påse at undergulvet er hardt og avrettet innenfor toleransene før legging (se leggeanvisning) og at det er rent og tørt. NB: det er viktig å lese hele leggeanvisningen.

  Gulvvarme
  Gulvet kan kombineres med gulvvarme. Sjekk at trykkfastheten i konstruksjonen er innenfor toleransen i leggeanvisningen. NB: Trykkfastheten på reflektorplaten ved bruk av f.eks. varmefolie må være min. 300 kPa (30 tonn pr m2).

  Klikksystem
  Aluminium fold down-lås gjør Grand Majestic enkel og rask å installere uten bruk av ekstra verktøy. Sjekk at skjøtene er tette og fine.

  Vannbestandighet
  En høykvalitets HDF kjerne og en tykk overflate beskytter gulvet mot vannsøl. Låsen består av aluminium som er ekstremt godt egnet mot vannsøl.

  STC rating
  BerryAlloc Høytrykkslaminat har AC6 overflate. Dette innebærer høyeste klassifisering for trebasert gulv (klasse 34). Det gir deg et svært sterkt gulv som tåler mye påkjenning uten å få merker. Anbefales også i rom som har mye trafikk og bruk.

  Vedlikehold
  BerryAlloc gulv er enkle og vedlikeholde. Daglig rengjøring med mikrofibermopp. Bruk vann til vanskelig flekker. I tillegg anbefales BerryAllocs eget vaskemiddel Cleaner Ultra, spesielt utviklet for våre høytrykksgulv.

  Garanti
  Livstidgaranti for bolig. Næringsbygg/offentlig miljø 10 år.

  Dette trenger du for å legge gulv

  • Rettholt
  • Målebånd
  • Blyant
  • Sag
  • 4 mm avstandsklosser

   

   

   

   

  Vedlikehold

  • Plankemål: 2410x303x12,3 mm
  • Leveres i pakke à 2,1907 m2
  • Naturtro børstet overflate med trestruktur
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
  Generelt
  Artikkelnummer7052870174971
  Leverandørens artikkelnummer62002127
  FargeETNA GREY
  Forpakningsmål
  Bruttovekt22.3 kg
  Høyde38 cm
  Lengde243.5 cm
  Bredde32.7 cm

  Nyttige tips