• Krever vedlikehold
 • Kvalitetsklasse 1
 • Beregn ca 8,2 lm pr. m2

28x120 Impregnerte terrassebord med riller gir et terrassegulv med særpreg. Rilleprofilen gjør terrassebordene mer behagelig å gå på og anbefales ofte til områder hvor det er ønskelig med et mer sklisikkert alternativ.

Det vanligste materialet brukt til å skape de fineste uterom. CU-impregnerte terrassebord er trykkimpregnert med kobbermiddel som beskytter treverket mot råte- og innsekstangrep. Moderne CU-impregnert trevirke regnes ikke som farlig avfall og er et holdbart og rimelig terrassegulv. CU-impregnerte terrassebord blir over tid nøytrale i fargen og kan av visuelle grunner behandles med terrassebeis eller olje. Overflatebehandlede terrassebord sprekker mindre. Terrassebord må tørke tilstrekkelig før eventuell overflatebehandling. Når terrassebordene blir skitne, må de vaskes med vaskemiddel beregnet for terrassebord, minst en gang pr. år.

Bruksområde
Impregnerte terrassebord benyttes i hovedsak som terrassegulv, utvendig platting/balkong, trapper og lignende. Definert i NTR Klasse AB - Til bruk over bakken og ikke i kontakt med jord, metall og stein.

Materialforbruk

 • Beregn ca. 8,2 lm pr. m²
 • Antall skruer pr. m²: ca 35 stk (C/C 60 cm)

Levetid
Levetid på CU-Impregnert terrassebord er estimert til 25-30 år avhengig av klimatiske forhold, fukt og annen påvirkning.

Sertifisert, bærekraftig og kortreist.
Terrassebordet produseres av sertifiserte, kortreiste og bærekraftige råmaterialer, og det brukes kun vannbaserte og miljøvennlige produkter i overflatebehandlingen.

Montering
Det er svært viktig at terrasser nær bakkeplan og terrasser med dekke under har god lufting og god drenering slik at materialene ikke fuktes opp over tid.

 • Anbefalte festemidler: Rustfrie spiker eller skruer, selvborende og senkende, CE-merket, A2-rustfri eller A4-rustfri/syrefast med gjenger/profil tilpasset terrassebord
 • Anbefalt skruelengde: 55mm. Ved store terrasser er det viktig å velge lengre og kraftigere skruer som fanger opp terrassens bevegelser
 • Anbefalt montert med ca 2mm mellomrom
 • Anbefalt avstand bjelkelag: C/C 60 cm

Om kvalitetsklasse
Terrassebord klassifiseres i kvalitetsklasse 1 eller 2. Bord i klasse 1 er som hovedregel av bedre kvalitet enn bord i klasse 2. Det betyr færre kvister og sprekker, samt rettere bord.

Vedlikehold
Det anbefales at man årlig vasker og overflatebehandler bordene med beis eller olje for å oppnå best mulig holdbarhet.

Generelt
Artikkelnummer7040431884179
Leverandørens artikkelnummer6728120016T09
Forpakningsmål
Bruttovekt1.878 kg
Høyde2.8 cm
Lengde100 cm
Bredde12 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

28x120 Impregnert terrassebord rillet

Art nr: 7040431884179
  Kjøp på nett:
  På lager (+100)
  Kan leveres fra en av våre butikker. Se leveringsmetoder i kassen.
  Butikklager:

  Nyttige tips