Robust Multimørtel 10kg

  Art nr: 7090040902146
  Multimørtel til pussing og muring av alle typer mur- og betongunderlag. Benyttes også til muring av murstein og reparasj...
   Fra butikk:På lager (1-5)
   Kan leveres hjem fra en av våre butikker. Se leveringsmetoder i kassen.
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Multimørtel til pussing og muring av alle typer mur- og betongunderlag. Benyttes også til muring av murstein og reparasjoner innendørs og utendørs på vegg. Høy vedheft og lett å bearbeide. Mørtelen er diffusjonsåpen, frostsikker og værbestandig.

   Underlaget skal være fritt for løse partikler, fett, olje, støv og slam mm. Sugende underlag må forvannes. Ved muring av murstein bør steinene forvannes. Unngå fritt vann.

   Små mengder kan blandes for hånd, noe større mengder med kraftig drill. Tvangs- eller vanlig mørtelblander benyttes til større utblandinger. Hell først i ca. 80% av vannet (rent vann) i blanderen og bland til en klumpfri, homogen masse. Juster konsistensen med mer vann, og bland massen ytterligere. Konsistensen justeres etter mur- og pussarbeidenes art. Vann- forbruk ca. 1,4 liter til 10 kg sekk. Dette gir ca. 6 liter ferdig mørtel. Merk at for mye vann svekker mørtelen. Brukstid utblandet masse er ca. 2 timer. Ikke tilsett mer vann når massen har begynt å herde.

   Robust Multimørtel påføres med murskje, kost eller brett, og kan legges ut i flere sjikt. Arbeid vått i vått på sterkt sugende underlag. Om tykkere og flere lag er nødvendig, kan dette utføres når underlaget har satt seg. Det må forvannes mellom hver påføring. Sluttbehandling foretas med filsebrett eller kost når mørtelen har satt seg. I varmt vær er det en fordel å ettervanne mørtelen når den har herdet. Unngå å påføre Robust Multimørtel på varm mur og i sterk sol. Brukstid utblandet masse er ca. 2 timer. Masse som har begynt å herde skal ikke benyttes. Redskap rengjøres med vann.

   • Multimørtel til pussing og muring av alle typer mur- og betongunderlag
   • Høy vedheft og lett å bearbeide
   • Kan benyttes både inne og ute
   • Tørketid ca. 24 timer/mm.
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer7090040902146
   Forpakningsmål
   Bruttovekt10 kg
   Høyde34 cm
   Lengde13 cm
   Bredde19.5 cm

   Nyttige tips