Ta med deg varmeovnen

  Dagene som frysepinn er over med denne lille, hendige vifteovnen fra Mill!

  Kjølige høstdager og iskalde vinterdager kan få selv den varmeste av oss til å hutre. Da er det godt å ha en vifteovn som raskt øker temperaturen, slik at du får varmen i deg.

  Vifteovnen fra Mill er liten i størrelsen, men gjør susen allikevel. Med en kraftig motor som distribuerer varmen jevnt, og to viftehastigheter, kan du tilpasse varmen til ditt behov.

  - Den lille vifteovnen plugges rett inn i stikkontakten og passer spesielt godt for alle som er litt ekstra frosne av seg, sier Cecilie Uggen Stang-Lund, produktsjef i Mill.

  Hun forteller at vifteovnen er perfekt for å få litt ekstra varme i lesekroken hjemme eller på et kjølig kontor.

  Kjenner du til prisløftet vårt? Vi garanterer lavest pris!

  Varme. Nå!

  Ovnen er ideell for raskt å øke temperaturen i kalde kjellerstuer, på kontoret eller på små rom på rundt fem kvadratmeter.

  I tillegg er varmeovnen utstyrt med et PTC-varmeelement, som gjør at du vil få en mye lavere overflatetemperatur sammenlignet med andre typer varmeelementer. Det gjør at mindre støv brennes, noe som er gunstig for et godt inneklima.

  Ettersom ovnen er liten nok til å få plass i en sekk og kun veier en halv kilo, er den også ideell å ha med seg på reise – for eksempel hvis du skal til en hytte som ikke forvarmet.

  Usikker på hvilken Mill-ovn du burde velge?

  Ta kjøpshjelpen vår, så guider vi deg raskt og enkelt til riktig modell.

  Ta kjøpshjelpen!