Dekorativ peisovn

  Er du ute etter et ildsted med høy varmeeffekt, god stemning og som ikke tar for mye plass? Da trenger du ikke lete lengre.

  Vi skandinavere elsker å fyre med ved, og når vi gjør det skal det gjøres skikkelig. Derfor gjelder det å velge riktig i vrimmelen av lekre og effektive ildsteder.

  Lisboa er en elegant peis som har rukket å bli et yndet valg i mange av de tusen hjem og fritidsboliger. Ikke bare oppfyller den folks krav til kos- og varmeeffekt. Den er dessuten lettvint å installere og tar liten plass.

  5 grunner til å velge Lisboa peis

  Ingenting slår lyden av knitrende ved kombinert med synet av levende flammer. Siden de færreste av oss har ubegrenset med plass ønsker vi at peisen skal føles riktig på alle måter, når vi først installerer en.

  Her er noen av fordelene med denne modellen fra Nordpeis:

  • Store glassflater. Glass på tre sider gir godt innsyn til flammene.
  • Plasseringsvennlig. Lisboa har integrert brannmur og vil derfor være mulig å plassere helt inn mot brennbar vegg. Dermed er dette Nordpeis-produktet som tar opp minst plass i rommet.
  • Trygg. Den integrerte brannmuren er selvsagt en ekstra sikring mot brann og skader på boligen.
  • Velg farge. Ettersom Lisboa er en peis i betong kan den males i den fargen du selv ønsker.
  • Lekker. Et av særtrekkene med Lisboa er at det er en stilfull peis, som samtidig er like liten som en ovn. Den har peisens flotte egenskaper og fremstår som et møbel i rommet.
  • Varmer godt. Med en effekt opptil 6 kW takler den oppvarmingsareal fra 40 til 90 m². Peisen tar vedkubber opptil 30 cm.

  Prisløftet gir deg Lisboa peis til markedets laveste pris.

  Mye peis for pengene

  Mer tradisjonelle peiser er ofte større i størrelse og tar dermed større gulvplass i rommet. Denne peisen egner seg også godt i mindre rom da den er relativt liten.

  Det er mange som ønsker å gå et hakk opp fra ovn til peis, når de først skal gå for vedfyring. Da kan det være greit med en som ikke dominerer rommet og er enkel å plassere.

  - Vi tror folk liker levende flammer fordi det skaper kos, hygge og en stemning som forbindes med virkelig ro, sier Karoline Lervåg Solberg, markeds- og kommunikasjonsansvarlig i Nordpeis.

  - Derfor lever tradisjonen med levende ildsteder videre i beste velgående, avslutter hun.