Hils på markedets nyeste varmepumper

  Drømmer du også om å ha kontroll på varmepumper og varmeovner i én og samme app? Nå lanserer Mill varmepumper som kan styres fra den samme smarte appen mange av oss allerede bruker!

  Drømmer du også om å ha kontroll på varmepumper og varmeovner i én og samme app? Nå lanserer Mill varmepumper som kan styres fra den samme smarte appen mange av oss allerede bruker!

  Varmepumpe er en effektiv måte å både varme opp og kjøle ned hjemmet eller hytta på, samtidig som den kan bidra til å redusere strømkostnadene betraktelig. Med varmepumpe kan også inneklimaet forbedres året rundt!

  Mill sine nye varmepumper kan styres med den samme smarte appen hvor vi allerede har kontroll på varmeovner og andre inneklimaprodukter fra selskapet.

  - Veldig mange kunder med smarte Mill varmeovner har etterspurt varmepumper som kan styres med samme app, slik at man kan oppnå best mulig komfort og kostnadseffektivitet, sier Per Robertson, daglig leder i Mill, og fortsetter:

  - Per i dag har våre kunder mange hundre tusener forskjellige produkter koblet opp. Vi gleder oss derfor over å nå lansere to solide varmepumpe-modeller tilpasset nordiske forhold som kan styres i Mill-appen.

  Til små og store rom

  Mill Compact Pro WiFi er energieffektive varmepumper med høy kapasitet i et kompakt design som gjør dem enklere å plassere. Varmepumpene er utstyrt med to filtre som renser luften for støv, bakterier og pollen, slik at du får bedre luft i hjemmet. Ikke nok med det, de er også stillegående.

  Vi har alle ulike behov i hjemmet og varmepumpene kommer derfor i to ulike modeller: MHP5200 som passer areal opptil 100 m² og MHP7400 som passer areal opptil 170 m². Størrelsen på innedelen er lik for begge modeller og har en bredde på 77 cm.

  Varmepumpene kommer med hele 8 års garanti, men den forlengede garantien forutsetter regelmessig filterrengjøring og godkjent service hvert andre år.

  Mill varmepumpe_artikkelbilde.png

  Tilpasset iskalde nordiske forhold

  De nye varmepumpene fra Mill er utviklet for nordiske forhold og er fabrikktestet ned til iskalde 30 blå. Ved -15°C modellen MPH5200 en varmekapasitet på 3 400W, og modellen MPH7400 en varmekapasitet på 4 740W. Dette gjør dem til svært effektive også under kalde forhold.

  Begge modellene er såkalte luft-til-luft-varmepumper og bruker langt mindre strøm enn varmeeffekten de gir. Varmepumpene tilfører henholdsvis 5,1 (SCOP for modell MHP5200) og 4,3 (SCOP for modell MHP7400) ganger så mye varme som elektrisiteten de bruker ved 0°C.

  Høy effektivitet i kombinasjon med kraftig luftstrøm sikrer rask og behagelig varmedistribusjon i hjemmet. Modellen MHP5200 og MHP7400 har en luftstrømmengde på henholdsvis 800 m³/t og 950 m³/t.

  Mill varmepumpe_artikkelbilde4.png

  Nytes også på varme sommerdager

  I tillegg til å gi den varmen du trenger på vinteren, kan varmepumpene også brukes som aircondition på varme sommerdager.

  - Mange har en misoppfatning om at det er dyrt å bruke en varmepumpe til kjøling i sommermånedene. Det er nok mye rimeligere enn de fleste tror, spesielt når det ofte også er rimelig strømpris om sommeren, sier Robertson.

  MHP5200 har en kjøleeffekt over ni ganger høyere (SEER: 9,7) enn elektrisiteten den bruker. Tilsvarende tall for MHP7400 er over syv ganger (SEER: 7,5).