Gulvovn er perfekt på kalde dager

Den relativt lange høst- og vintersesongen her til lands stiller store krav til hvilke varmekilder vi skal velge. Aller helst vil vi ha både effektiv og jevn varme – uten at det går på bekostning av design.

Det er særlig på de virkelig kalde dagene det er behov for rask oppvarming. Og det er også nettopp da gulvovnen kommer til sin rett! Det finnes nemlig tre klare fordeler for hvorfor gulvovn er et godt valg:

1. Rask oppvarming

Fastmonterte panelovner gir jevn og god varme, men noen ganger er det behov for en enda raskere oppvarming. Nettopp da er gulvovnen nyttig! En gulvovn er nemlig svært effektiv og gir umiddelbar varme så fort du skrur den på.

2. Flyttbar ovn

Fordelen med en flyttbar varmeovn fremfor en vegghengt variant, er at du kan plassere ovnen akkurat der det passer deg. Du kan også enkelt flytte den fra et rom til et annet, eller stue den vekk når du ikke har bruk for den. Denne fleksibiliteten gjør at stadig flere velger både gulvovn og panelovn, eller kun gulvovn.

3. Stilfullt design

Tidligere gulvovner var kanskje ikke av det stiligste slaget, men den tiden er definitivt forbi! Dagens gulvovner har gjerne et stilrent design og glir fint inn ellers i interiøret. Mill er blant de lekreste ovnen du finner og mange av deres ovner kommer nå i både hvitt og sort – perfekt for eksempel på hytta, eller hvis du har litt røffe detaljer i interiøret.

Det skorter heller ikke på designet på mange av de nye gulvovnene, noe Mill Instant gulvovner er et godt eksempel på. I tillegg til et lekkert uttrykk med avrundede kanter og lett buede sider, har gulvovnen en svart midtseksjon, noe som gir et slankt og elegant design.

Hvit gulvovn fra Mill
Sort gulvovn fra Mill


17.10.2021 22.00.00