Veggplater: Genialt for hobbysnekkeren!

  Å fikse veggene kan noen ganger kjennes som et stort og tidkrevende prosjekt som man kvier seg for å gå i gang med. Kanskje har du en vegg eller to med noen gamle tapetrester du er lei, en vegg med ujevnt underlag eller noen stygge hakk du ønsker å fjerne?

  Heldigvis finnes det en enkel utvei som raskt gir deg nye vegger: Walls2Paint–sponplater er den raskeste løsningen for deg som gjerne vil gjøre det selv.

  – For den utålmodige hjemmefikseren er veggplater et genialt produkt som både gir slette vegger og et lynraskt resultat, sier Erlend Jordet, salgsdirektør i Byggma.

  Jordet anbefaler veggplatene Walls2Paint, nettopp fordi de er så enkle å sette opp på egenhånd, og fordi de gir et flott resultat umiddelbart etter montering.

  Sett farge på veggplatene med én gang!

  – Uten altfor mye jobb kan du enkelt montere sponplatene selv – i tillegg til at du slipper det tunge forarbeidet, sier Jordet og fortsetter:

  – Du fester platene med skruer i topp-og bunnsvill (treverket langs gulv og tak), og langs siden av platen. Deretter limer du med en tykk limstreng før du monterer neste plate. Det er både raskt og enkelt!

  Les også: Trinnvis guide: Slik monterer du veggplater selv.

  Når platene er montert på veggen kan du sette farge på veggen umiddelbart – enten med maling eller tapet. 

  – Med Walls2Paint–platene kan du fokusere på maling og tapet fremfor sparkling og pussing. Nettopp derfor er veggplater elsket av hjemmefikseren som ønsker en raskt og vellykket resultat.

  Fordelene med veggplater er mange:

  • Ny vegg på rekordtid.
  • Enkelt å montere – selv for hobbysnekkeren.
  • Klar til maling eller tapetsering.
  • Unik låseprofil.

  Skal du kjøpe veggplater? Husk at du får lavest pris hos Obs BYGG med prisløftet vårt!