BerryAlloc Pure Tile Urban Stone Grey vinylgulv

  Markevarelogo BERRYALLOC
  Art nr: 5414404232335
  Vårt mest stille vinylgulv grunnet det unike myke topplaget som absorberer ganglyden og gjør det opptil 50% mer lydløst...

  Valgt farge: Terr. light grey

  BLUESTONE DARK
  BLUESTONE NATURAL
  TERR. LIGHT GREY
  URBAN STONE GREY
   Leverandør:
   På lager (+100)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer


   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Vårt mest stille vinylgulv grunnet det unike myke topplaget som absorberer ganglyden og gjør det opptil 50% mer lydløst enn andre gulv.
   Det er også utrolig enkelt å installere takket være DreamClick installasjon systemet som ikke bare gjør installasjonen opptil dobbelt så raskt som med andre tradisjonelle låssystem, men også gir deg muligheten til å være kreativ med ulike leggemønstre.

   Produktdetaljer
   Et gulv som ikke vekker barna når du lister deg inn.
   Et pålitelig fundament som overlever fester, familieselskaper og barn som løper etter hunder (eller omvendt).
   Et gulv som er utrolig enkelt å legge. For alle. Enten du aldri har gjort det før, eller du jobber med det til daglig.
   Det spiller ingen rolle om du foretrekker tradisjonelle, elegante, koselige eller kreative design. Det finnes alltid et Pure-vinylgulv som passer for deg.
   Et gulv som alle er glad i, også planeten vår. Fordi det er 100 % resirkulerbart.
   Et gulv for hjemmet ditt, for livet ditt.

   Egenskaper
   Varme, naturlige farger. Tradisjonelt, rustikt tre, elegant, mykt tre eller moderne betong. Denne kolleksjonen tilbyr både tidløs, klassisk design og moderne utførelser som passer lett inn i et ethvert miljø. Disse matte gulvene med sin diskré og raffinerte framtoning, skapt av kyndige designere, vil sette prikken over i-en på innendørsmiljøet ditt.

   Drømmegulvet med DreamClick®
   Slipp løs kreativiteten med det svært brukervennlige DreamClick®-installasjonssystem. Bland ulike farger, planker og fliser. Sett sammen et gulv som uttrykker din personlige smak, med stein- og trefarger. Alt dette er mulig å gjøre helt miljøvennlig. Live-kolleksjonen vår er fullt resirkulerbar og inneholder også en stor andel resirkulerte materialer.

   Underlag/montering
   Hvordan installere?
   Alle sidene på bordene og flisene har samme installasjonssystem, i motsetning til de klassiske not-og-fjær-systemene på markedet. Dette gir uendelig med muligheter når du skal utforme og legge gulvet. Og alt du trenger av verktøy, er en enkel Stanley-kniv for støvfri legging.

   Detaljene teller.
   Pure-gulvet kommer garantert til å bli flott, men du kan gjøre det enda bedre med tilbehør fra oss. Dreamtec+ underlag reduserer støy og korrigerer små ujevnheter i undergulvet. Avslutt gulvet med matchende gulvlister og -profiler.

   Gulvvarme
   Alltid riktig temperatur
   Skru opp termostaten når det er kaldt ute. Disse gulvene holder føttene gode og varme. De kan legges på underlag med gulvvarme og tåler temperatursvingninger, så de kan helt fint legges foran vinduer. Og siden de er lette, stive og bare 5 mm tykke (på grunn av det patenterte stive komposittbordet), kan du legge dem på det eksisterende gulvdekket uten problemer. Den perfekte løsningen: oppussing med minimalt arbeid!

   Klikksystem
   DreamClick: det raske og enkle installasjonssystemet
   Raskt. Enkelt. Kreativt. Vårt innovative DreamClick®-installasjonssystemet oppsummert i tre ord. Dette intuitive systemet er tilgjengelig på Live vinylplanker og -fliser og sørger for rask og brukervennlig montering.

   Raskt
   Dette gulvet er dobbelt så raskt å installere som andre gulv med tradisjonelle installasjonssystem. Du kan faktisk klare opptil 12 m² på bare 30 minutter. Og hvis du får en til å hjelpe deg, og dere begynner midt i rommet, kan det gå enda raskere

   Enkelt
   Ikke noe saging, ikke noe støv. Alt du trenger, er en enkel Stanley-kniv for å kappe bordene. Du kan også kombinere plankene eller flisene slik du vil, takket være det 360° låsesystemet.

   Kreativt
   Skap drømmegulvet ditt med DreamClick. Definer din personlige stil, og bland ulike bord, fliser, farger og mønstre. Vil du ha fiskebeinsmønster? Ikke noe problem. Har du lyst til å kombinere tre og stein? Det lar seg ordne. Sett sammen vinylbordene og flisene våre akkurat som du vil. Få inspirasjon og slipp kreativiteten løs med DreamClick.

   Vannbestandighet
   BerryAllocs Pure vinylplanker og fliser er vannresistente og ideelle å installere i hjemmet ditt. Vil du slippe å velge gulv for hvert enkelt rom? Da legger du bare Pure i alle rom bortsett fra våtrom, på kjøkkenet og i entreen også.

   STC rating
   Pure innehar klassifisering 23/33

   Vedlikehold
   Det flekk- og ripebestandige belegget gjør gulvet enkelt å vedlikeholde, så får du mindre å tenke på. Siden Pure-gulvene våre er vannresistente, kan du bruke mopp, gulvfille eller bare støvsuger. I kombinasjon med vedlikeholdsproduktene fra BerryAlloc vil du få glede av gulvet i mange år fremover.
   PU-beskyttelsen vår gir ekstra beskyttelse til gulvet, mens rengjøringsmiddelet sørger for et rent og velpleid gulv

   Garanti
   Livstidsgaranti i boliger
   10 års garanti i offentlige miljø

   Dette trenger du for å legge gulv
   Stanleykniv
   Sag eller kapputstyr
   Blyant
   Vinkel
   Målebånd
   Avstandsklosser

   • Plankemål 612 x 612 x 5 mm
   • Leveres i pakke på 2,25 m2
   • Naturtro overflate med struktur
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer5414404232335
   Leverandørens artikkelnummer60001589
   FargeTERR. LIGHT GREY
   Forpakningsmål
   Bruttovekt12.102 kg
   Høyde3.5 cm
   Lengde64.2 cm
   Bredde63 cm

   Nyttige tips