Pergo Trondheim laminatgulv

  Markevarelogo PERGO
  Art nr: 5401013676070
  Pergo Trondheim laminatgulv med sine lange planker gir gulvet ditt et klassisk, eksklusivt treuttrykk som aldri går av m...

  Valgt farge: Blonde oak

  BEIGE OAK
  BLONDE OAK
  BROWNED OAK
  DARK MATURE OAK
  +10
   Nettlager:Ikke på lager
   Trykk , legg in e-postadresse og få beskjed når produktet er tilbake på nettlager.
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Drive-in - Med bilen som handlevogn
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Pergo Trondheim laminatgulv med sine lange planker gir gulvet ditt et klassisk, eksklusivt treuttrykk som aldri går av moten. Med fas på alle fire kanter og dypere, mer naturlige teksturer gir Trondheim deg en autentisk, naturtro følelse som gjør det nær umulig å skille fra naturlig tre.

   Produktdetaljer
   Trondheim laminatgulv er en del av Sensation-kolleksjonen, som betyr at den har dyp, ekstra autentisk tekstur og en sofistikert matt finish. Det enestående topplaget TitanX™ beskytter gulvet mot riper og slitasje, og gjør gulvet hygienisk og lett å rengjøre. Ved hjelp av AquaSafe-teknologi er gulvet vannbestandig og bekymringsfritt. Leggingen av Pergo Trondheim er enkel med PerfectFold™ klikksystem

   Egenskaper
   Trondheim er svært slitesterkt, og overflatebehandlet med både TitanX™-beskyttelse og AquaSafe-teknologi, slik at det tar seg best mulig ut i årene som kommer uansett hva som søles eller faller på det.

   Underlag/montering
   Er undergulvet av betong eller trebasert, og i hvilket rom skal gulvet legges? Dette avgjør hvilke underlag du skal velge. Er undergulvet betong, må et underlag med fuktsperre benyttes. I rom med stor trafikk som gang, kjøkken og stue, er det å anbefale å bruke et underlag med større trykkfasthet(densitet) enn et standard foamunderlag som kan f.eks benyttes i et soverom eller en bod. Coop har dette utvalget. Påse at undergulvet er innenfor toleransene før legging(se leggeanvisning) og at det er rent og tørt.

   Gulvvarme
   Gulvet er ypperlig I bruk med gulvvarme(QuickHeat). Gulvvarme gir deg en deilig komfort i en hektisk hverdag. Coop har hele utvalget av QuickHeat, og lett å legge er det også.

   Klikksystem
   PerfectFold er et klikksystem som gjør det enkelt for deg som kunde å legge gulvet som en håndverker. Du kan lett legge ned 1 og 1 planke selv. Det er viktig å gjøre forarbeidet som oppmåling før man starter opp. Viktig å lese leggeanvisningen I forkant!

   Vannbestandighet
   Ved hjelp av AquaSafe-teknologi er gulvet vannbestandig og bekymringsfritt.

   STC rating
   For deg som kunde, vil AC4(kl. 32), normalt sett være mer enn godt i hjemmet ditt. Har du stor eller større slitasje, kan AC5(kl. 33) legges på områdene det er behov. Det vil typisk være gang, kjøkken, trapp og stue. AC-verdien vil fortelle deg for mye slitasje et gulv tåler. AC4 = 25 år, mens AC5 = Livstidsgaranti(33 år)

   Vedlikehold
   PERGO-gulv er enkle å vedlikeholde i hverdagen. Benytt syntetisk såpe og microfibermopp. Fettholdige såper som grønnsåpe må ikke benyttes, da dette skaper et fettlag som skaper et skjoldete gulv som ikke er pent å se på, og oppleves skittent.

   Garanti

   • 33 år for bruk i hjemmet
   • 10 års vanngaranti

   Dette trenger du for å legge gulv

   • Rettholt 1,2 m(for å sjekke at gulvet er innenfor toleranse)
   • Tommestokk(målbånd)
   • Hammer
   • Sag
   • Blyant
   • Slagkloss
   • Plankemål 2050 x 211 x 9,5 mm
   • Leveres i pakke på 2,595 m2
   • Trondheim laminatgulv er en del av Sensation-kolleksjonen, som betyr at den har dyp, ekstra autentisk tekstur og en sofistikert matt finish.
   • Livstidsgaranti - vannbestandig opptil 72 timer
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer5401013676070
   Leverandørens artikkelnummerL0261-06398
   Forpakningsmål
   Bruttovekt22.75 kg
   Høyde5.8 cm
   Lengde207.9 cm
   Bredde23 cm

   Nyttige tips