• Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  Kryssfiner WoodWorld Furu BB/X Kryssfiner av furu i alle lag med god malingskvalitet i kvalitet BB/X, og fås i det geniale platemålet på 4MM 1200X0600MM. Det hendige formatet gjør platene utmerket å bruke til for eksempel skuffebunner.

  Tresort
  Kryssfiner av furu i alle lag med god malingskvalitet i kvalitet BB/X og B/X hvor B/X har den fineste over - flatekvaliteten. Platene kan benyttes til innredning, vegg, møbler, hyller og øvrig snekkerarbeid. Treverket er ubehandlet og må behandles deretter ved bruk utendørs.

  Bruksområder
  Skuffebunn

  Overflatebehandling
  Kryssfiner furu BB/X har god overflatekvalitet.

  Rengjøring og vedlikehold
  Platene behandles som treverk. Kan males, lakkes og oljes. Ved overflatebehandling henvises det til overflateproduktets beskrivelse for bruk.

  Oppbevaring
  Platene skal lagres tørt og med fuktsikring mot fukt fra underlag. Det er normalt spenn i platene og ved lagring vil platetykkelser opp til 15mm ha en viss vridning. Platene må klimatiseres før montering. Ved Klimatisering er det viktig at platene lagres i samme temperatur som de er tenkt brukt. Platene lagres med strø mellom platene slik at alle plater blir klimatisert. Plater skal klimatiseres i min 24.t før montering.

  Levetid
  Treverket er ubehandlet og må behandles deretter ved bruk utendørs.

  • God skrufasthet
  • Høy styrke
  • Fuktigbestandig lim (WBP)
  • Hendig format, redusert avkapp og svinn
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
  Generelt
  Artikkelnummer7070712661571
  Leverandørens artikkelnummer19178
  Forpakningsmål
  Bruttovekt1.93 kg
  Høyde0.4 cm
  Lengde120 cm
  Bredde60 cm