28x120 Royalimpregnert terrassebord rillet brun

  Markevarelogo MOELVEN
  Art nr: 7040431902583
  28x120 Royalimpregnerte terrassebord med riller gir et terrassegulv med særpreg. Rilleprofilen gjør terrassebordene mer...
   meter
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Dokumenter, brosjyrer og manualer
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   28x120 Royalimpregnerte terrassebord med riller gir et terrassegulv med særpreg. Rilleprofilen gjør terrassebordene mer behagelig å gå på og anbefales ofte til områder hvor det er ønskelig med et mer sklisikkert alternativ.

   Royalimpregnert terrassebord er produsert av trykkimpregnert furu etterkokt i en løsemiddelfri olje. Oljen fyller treets porer. Det har lavt fuktinnhold, er formstabilt og gir mindre sprekkdannelser enn standard impregnert terrassebord. Prosessen gjør at terrassen krever mindre vedlikehold enn ubehandlet eller trykkimpregnert terrasse. Av utseendemessige grunner, samt værpåvirkning på terrassen, kan man påføre et nytt strøk med ny royalolje hvert 1 - 3 år. Når terrassebordene blir skitne, må de vaskes med vaskemiddel beregnet for terrassebord, minst en gang pr. år.

   Bruksområde
   Royal terrassebord benyttes i hovedsak som terrassegulv, utvendig platting/balkong, trapper og lignende. Definert i NTR Klasse AB - Til bruk over bakken og ikke i kontakt med jord, metall og stein.

   Materialforbruk

   • Beregn ca. 8,2 lm pr. m²
   • Antall skruer pr. m²: ca 35 stk (C/C 60 cm)

   Levetid
   Levetid på Royalimpregnert terrassebord er estimert til 25-30 år avhengig av klimatiske forhold, fukt og annen påvirkning.

   Sertifisert, bærekraftig og kortreist.
   Terrassebordet produseres av sertifiserte, kortreiste og bærekraftige råmaterialer, og det brukes kun vannbaserte og miljøvennlige produkter i overflatebehandlingen.

   Montering
   Det er svært viktig at terrasser nær bakkeplan og terrasser med dekke under har god lufting og god drenering slik at materialene ikke fuktes opp over tid.

   • Anbefalte festemidler: Rustfrie spiker eller skruer, selvborende og senkende, CE-merket, A2-rustfri eller A4-rustfri/syrefast med gjenger/profil tilpasset terrassebord.
   • Anbefalt skruelengde: 55mm. Ved store terrasser er det viktig å velge lengre og kraftigere skruer som fanger opp terrassens bevegelser.
   • Anbefalt montert med ca 4mm mellomrom.
   • Anbefalt avstand bjelkelag: C/C 60 cm

   Om kvalitetsklasse
   Terrassebord klassifiseres i kvalitetsklasse 1 eller 2. Bord i klasse 1 er som hovedregel av bedre kvalitet enn bord i klasse 2. Det betyr færre kvister og sprekker, samt rettere bord.

   Vedlikehold
   Kuttflater bør oljes umiddelbart for å forhindre at fukt trenger inn. Ellers må den ikke oljes første året, men fargen vil blekne etterhvert. Ønsker du å beholde den vakre brunfargen bør bordene oljes med egnet royal olje hvert andre år. Vi anbefaler at den vaskes hvert år.

   • Krever lite vedlikehold
   • Kvalitetsklasse 1
   • Beregn ca. 8,2 lm pr. m²

   Dokumentasjon

   677124_7040431902576_.pdf
   Last ned / vis datablad

   FDV

   677109_7040431902583_.pdf
   Last ned / vis datablad
   Generelt
   Artikkelnummer7040431902583
   Leverandørens artikkelnummer6728120016T77
   Forpakningsmål
   Bruttovekt1.878 kg
   Høyde2.8 cm
   Lengde100 cm
   Bredde12 cm
   Egenskaper
   BehandlingsmetodeRoyal
   Terrassebord profilRiller

   Nyttige tips