28x120 Impregnert terrassebord

  Markevarelogo MOELVEN
  Art nr: 7040437512038
  28x120 Impregnerte terrassebord er et trygt og fornuftig valg for uteplassen. Med sin gode holbarhet tåler terrasseborde...
  meter
  Butikklager:
  Dine leveringsalternativer
  Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer


  Betalingsmetoder

  Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

  Leveringsmetoder

  Logotype av alternativer

  • Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Dokumenter, brosjyrer og manualer
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  28x120 Impregnerte terrassebord er et trygt og fornuftig valg for uteplassen. Med sin gode holbarhet tåler terrassebordene hard eksponering av vårt nordiske klima. De beste egenskapene fra tre og impregnering gjør tradisjonelle terrassebord til et godt økonomisk, holbart og miljømessig valg.

  Det vanligste materialet brukt til å skape de fineste uterom. CU-impregnerte terrassebord er trykkimpregnert med kobbermiddel som beskytter treverket mot råte- og innsekstangrep. Moderne CU-impregnert trevirke regnes ikke som farlig avfall og er et holdbart og rimelig terrassegulv. CU-impregnerte terrassebord blir over tid nøytrale i fargen og kan av visuelle grunner behandles med terrassebeis eller olje. Overflatebehandlede terrassebord sprekker mindre. Terrassebord må tørke tilstrekkelig før eventuell overflatebehandling. Når terrassebordene blir skitne, må de vaskes med vaskemiddel beregnet for terrassebord, minst en gang pr. år.

  Bruksområde
  Impregnerte terrassebord benyttes i hovedsak som terrassegulv, utvendig platting/balkong, trapper og lignende. Definert i NTR Klasse AB - Til bruk over bakken og ikke i kontakt med jord, metall og stein.

  Materialforbruk

  • Beregn ca. 8,2 lm pr. m²
  • Antall skruer pr. m²: ca 35 stk (C/C 60 cm)

  Levetid
  Levetid på CU-Impregnert terrassebord er estimert til 25-30 år avhengig av klimatiske forhold, fukt og annen påvirkning.

  Sertifisert, bærekraftig og kortreist.
  Terrassebordet produseres av sertifiserte, kortreiste og bærekraftige råmaterialer, og det brukes kun vannbaserte og miljøvennlige produkter i overflatebehandlingen.

  Montering
  Det er svært viktig at terrasser nær bakkeplan og terrasser med dekke under har god lufting og god drenering slik at materialene ikke fuktes opp over tid.

  • Anbefalte festemidler: Rustfrie spiker eller skruer, selvborende og senkende, CE-merket, A2-rustfri eller A4-rustfri/syrefast med gjenger/profil tilpasset terrassebord.
  • Anbefalt skruelengde: 55mm. Ved store terrasser er det viktig å velge lengre og kraftigere skruer som fanger opp terrassens bevegelser.
  • Anbefalt montert med ca 2mm mellomrom.
  • Anbefalt avstand bjelkelag: C/C 60 cm

  Om kvalitetsklasse
  Terrassebord klassifiseres i kvalitetsklasse 1 eller 2. Bord i klasse 1 er som hovedregel av bedre kvalitet enn bord i klasse 2. Det betyr færre kvister og sprekker, samt rettere bord.

  Vedlikehold
  Det anbefales at man årlig vasker og overflatebehandler bordene med beis eller olje for å oppnå best mulig holdbarhet.

  • Krever vedlikehold
  • Kvalitetsklasse 1
  • Beregn ca. 8,2 lm pr. m²

  Dokumentasjon

  677124_7040431902576_.pdf
  Last ned / vis datablad

  FDV

  677112_7040437512038_.pdf
  Last ned / vis datablad
  Generelt
  Artikkelnummer7040437512038
  Leverandørens artikkelnummer6728120015009
  Forpakningsmål
  Bruttovekt1.878 kg
  Høyde2.8 cm
  Lengde100 cm
  Bredde12 cm
  Egenskaper
  BehandlingsmetodeImpregnert

  Nyttige tips