28x120 Impregnert terrassebord rillet

  Markevarelogo MOELVEN
  Art nr: 7040431884179
  28x120 Impregnerte terrassebord med riller gir et terrassegulv med særpreg. Rilleprofilen gjør terrassebordene mer behag...
   meter
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer


   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Dokumenter, brosjyrer og manualer
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   28x120 Impregnerte terrassebord med riller gir et terrassegulv med særpreg. Rilleprofilen gjør terrassebordene mer behagelig å gå på og anbefales ofte til områder hvor det er ønskelig med et mer sklisikkert alternativ.

   Det vanligste materialet brukt til å skape de fineste uterom. CU-impregnerte terrassebord er trykkimpregnert med kobbermiddel som beskytter treverket mot råte- og innsekstangrep. Moderne CU-impregnert trevirke regnes ikke som farlig avfall og er et holdbart og rimelig terrassegulv. CU-impregnerte terrassebord blir over tid nøytrale i fargen og kan av visuelle grunner behandles med terrassebeis eller olje. Overflatebehandlede terrassebord sprekker mindre. Terrassebord må tørke tilstrekkelig før eventuell overflatebehandling. Når terrassebordene blir skitne, må de vaskes med vaskemiddel beregnet for terrassebord, minst en gang pr. år.

   Bruksområde
   Impregnerte terrassebord benyttes i hovedsak som terrassegulv, utvendig platting/balkong, trapper og lignende. Definert i NTR Klasse AB - Til bruk over bakken og ikke i kontakt med jord, metall og stein.

   Materialforbruk

   • Beregn ca. 8,2 lm pr. m²
   • Antall skruer pr. m²: ca 35 stk (C/C 60 cm)

   Levetid
   Levetid på CU-Impregnert terrassebord er estimert til 25-30 år avhengig av klimatiske forhold, fukt og annen påvirkning.

   Sertifisert, bærekraftig og kortreist.
   Terrassebordet produseres av sertifiserte, kortreiste og bærekraftige råmaterialer, og det brukes kun vannbaserte og miljøvennlige produkter i overflatebehandlingen.

   Montering
   Det er svært viktig at terrasser nær bakkeplan og terrasser med dekke under har god lufting og god drenering slik at materialene ikke fuktes opp over tid.

   • Anbefalte festemidler: Rustfrie spiker eller skruer, selvborende og senkende, CE-merket, A2-rustfri eller A4-rustfri/syrefast med gjenger/profil tilpasset terrassebord
   • Anbefalt skruelengde: 55mm. Ved store terrasser er det viktig å velge lengre og kraftigere skruer som fanger opp terrassens bevegelser
   • Anbefalt montert med ca 2mm mellomrom
   • Anbefalt avstand bjelkelag: C/C 60 cm

   Om kvalitetsklasse
   Terrassebord klassifiseres i kvalitetsklasse 1 eller 2. Bord i klasse 1 er som hovedregel av bedre kvalitet enn bord i klasse 2. Det betyr færre kvister og sprekker, samt rettere bord.

   Vedlikehold
   Det anbefales at man årlig vasker og overflatebehandler bordene med beis eller olje for å oppnå best mulig holdbarhet.

   • Krever vedlikehold
   • Kvalitetsklasse 1
   • Beregn ca 8,2 lm pr. m2

   Dokumentasjon

   677124_7040431902576_.pdf

   FDV

   677095_7040431884179_.pdf
   Generelt
   Artikkelnummer7040431884179
   Leverandørens artikkelnummer6728120016T09
   Forpakningsmål
   Bruttovekt1.878 kg
   Høyde2.8 cm
   Lengde100 cm
   Bredde12 cm

   Nyttige tips