13x120 lasert økonomi sprekkpanel i furu

  Markevarelogo MOELVEN
  Art nr: 7040438212579
  Sprekkpanel er den mest brukte panelprofilen i markedet, panelet finnes i flere tykkelse, bredder og lengder. Panelet ka...
  meter
  Butikklager:
  Dine leveringsalternativer
  Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer


  Betalingsmetoder

  Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

  Leveringsmetoder

  Logotype av alternativer

  • Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Dokumenter, brosjyrer og manualer
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  Sprekkpanel er den mest brukte panelprofilen i markedet, panelet finnes i flere tykkelse, bredder og lengder. Panelet kan leveres som ubehandlet, lasert eller med fritt fargevalg i olje, beis og maling. Sprekkpanel blir mest brukt som stående panel

  Behandling
  Lasert panel gir et lyst og trivelig uttrykk der treets struktur og naturlighet kommer godt frem. Laseringen inneholder naturlige stoffer som gjør at panelet holder meget godt på fargen år etter år og er klar til bruk etter montering.

  Bruksområde
  Panel skal brukes innvendig i hus. Moelven innvendig panel er laget av førsteklasses råvarer, både teknisk og utseendemessig. Med røtter i Norden vet Moelven hvordan de lager trepanel som er tilpasset det nordiske inneklimaet, slik at det holder seg godt i lang tid fremover.

  Tresort
  Fargene i furu går fra lys yteved mot det rødbrune i kjerneveden, og markante forskjeller gir et fargespill. Kvistene er rødbrune og framtredende, og tydelige årringer gir et livlig mønster. Ubehandlet furu vil mørkne relativt raskt når den utsettes for lys. Furupanel er godt egnet for overflatebehandling siden den sprekker mindre opp i kvist sammenliknet med gran. Leveres i naturkvalitet der det er beskrevet.

  Type profil
  Det finnes flere type paneler. Profilen på panelet påvirker hvordan det ferdige resultatet fremstår. Med sprekkpanel får du den mest solgte panelet og med en profil som passer i et moderne miljø.

  Miljøhensyn og sertifiseringer
  Moelvens innvendige paneler produseres av sertifiserte, kortreiste og bærekraftige råmaterialer, og bruker kun vannbaserte og miljøvennlige produkter i overflatebehandlingen. Bruk av innvendig trepaneler bidrar derfor både positivt på innemiljøet, og på klimaregnskapet!

  Lagring av panel
  Panelet er emballert i diffusjonstett folie, dette er gjort for å unngå at treet trekker til seg fuktighet. Åpne ikke pakkene før montering. La panelet ligge i det rommet det skal monteres til det oppnår romtemperatur på 18-20 grader i minimum 48 før montering.

  Montering og vedlikehold
  Husk at tre alltid vil krympe og kuve vinterstid når fuktighetsnivået er på det laveste, men dette justerer seg tilbake når luftfuktigheten øker. Det anbefales ikke å bruke trepanel slik at det utsettes direkte for vannsprut. Forøvrig kan man fint bruke panel i baderom, forutsatt vanlig god lufting. I alle rom der panelet kan bli utsatt for vann, f.eks. i bad, må man sørge for god luftning/ventilering bak panelet.

  • Behandling: Lasert
  • Tresort: Furu
  • Kan monteres stående/diagonalt
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.

  FDV

  728017_7040431931163_.pdf
  Last ned / vis datablad

  Monteringsinstruksjon

  728039_7040431931163_.pdf
  Last ned / vis datablad
  Generelt
  Artikkelnummer7040438212579
  Leverandørens artikkelnummer4713120089566
  Forpakningsmål
  Bruttovekt0.686 kg
  Høyde1.3 cm
  Lengde100 cm
  Bredde12 cm