Robust Topping 1kg

  Art nr: 7090040903105
  Transparent, vanntett, løsemiddelfri, værbestandig overflate- behandling med høy slitestyrke og motstandsdyktighet til b...
  • Inkludert i kampanje: Kundeavis (Sun Mar 19 2023 - Sat Apr 01 2023)
  Nettlager:På lager (+50)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:

  Betalingsmetoder

  Logotype av alternativerLogotype av alternativer

  Leveringsmetoder

  Logotype av alternativer

  • Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Dokumenter, brosjyrer og manualer
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  Transparent, vanntett, løsemiddelfri, værbestandig overflate- behandling med høy slitestyrke og motstandsdyktighet til både gulv og vegg. Benyttes til underlag som mikrosement, betong, avrettingsmasse, maling og tre mm. Benyttes på gulv, vegg både inne- og utendørs.

  Beskrivelse
  Transparent, vanntett, 2 komponent, løsemiddelfri, værbestandig overflatebehandling med høy slitestyrke og motstandsdyktighet. Benyttes til de fleste stabile underlag som mikrosement, betong, avrettingsmasse, maling og tre. mm. Gir en motstandsdyktig overflate som er lett å rengjøre for bla. kaffe, vin, øl, brus mm. Se tabell. Inneholder antibakterielle egenskaper som forhindrer vekst av bakterier og dannelse av sopp. Gulner ikke og er UV stabil. Benyttes på gulv, vegg både inne- og utendørs.

  Forarbeid
  Robust Topping påføres som siste overflatebehandling i 1-2 strøk når Robust Porefyller er ferdig utherdet. Andre underlag må være tørre, faste og rengjorte for løse partikler, såpe, olje, støv eller annen forurensing som kan forhindre heft til underlaget. Benytt avfettende rengjøringsmidler (ikke rødsprit/whitesprit etc.). Alle underlag må være helt tørre uten restfukt og uten risiko for tilføring av annen fuktighet. Fukt fra underlaget kan gi synlige merker i overflaten og kan få toppingen til å løsne/flasse. Overflater som ikke skal påføres topping bør maskeres og tildekkes før påføring. Varmekabler må være avslått under legging.

  Utblanding
  Bland komp. A med komp. B med egnet drill og visp i rolig tempo til en ensartet homogen blanding. Komponentene skal ikke tynnes med vann eller andre kjemikalier. Blandingsforhold (hele settet) er 5 deler komp. A (polyuretan) med 1 del komp. B (herder). Det er viktig å blande komponentene godt for å unngå at det oppstår områder med ulik overflate, glans og styrke på grunn av mangelfull utblanding. NB. Ikke bland eller påfør Robust Topping direkte i flasken. Bland først komponentene i et rent spann og hell deretter blandingen over i et nytt rent spann og bland en gang til for å sikre god utblanding av begge komponentene. Vent noen minutter om det dannes luftbobler i massen før påføring. For å oppnå ekstra hardhet og motstands- dyktighet mot riper og mer slitasje, kan komponentene blandes med blandings- forhold: 4 deler komp. A (672g) med 1 del komp. B. (160g) og skal ikke tynnes med vann eller andre kjemikalier.

  Bruksmåte
  Robust Topping påføres med korthåret rull, svamprull, pensel eller mikrofiberklut til overflaten er mettet i ca. < 0,1mm tykkelse. Tykkere lag kan gi små riss/krakelering og vil ikke oppnå tilstrekkelig styrke, noe som er spesielt viktig på gulv. Unngå at det dannes dammer eller dråper/striper i overflaten. Dette kan bli synlig når væsken herder. Brukstid utblandet produkt er ca. 1 time. For best resultat påføres det 1-2 strøk for en vaskbar overflate. Vær ekstra nøye med påføring på f.eks. bad og våtrom el. som er utsatt for vann/fuktighet. Her skal det alltid påføres min. 2 strøk for best resultat. Robust Topping gir en transparent, mettet og matt overflate. Etter påføring er det viktig å beskytte overflaten mot regn, støv og skitt, inntil overflaten er helt tørr, herdet og bruksklar. Verktøy rengjøres med vann umiddelbart etter bruk. NB. Ved overgangen rundt stålpipe til mur eller stålramme på peis kan temperaturen overstige +70°C og misfarging kan forekomme.

  Forbruk
  Ca. 0,06-0,08 kg/m² avhengig av porøsitet og sug i underlaget.
  1kg rekker til ca 15-20m² i et strøk.

  Tørketid +20°C og 50% RF
  Ca. 4-8 timer. Tørketid mellom strøkene er 8-12 timer avhengig av luftfuktighet og temperatur. Full herdetid er ca. 72 timer og overflaten skal ikke utsettes for vann før etter 7 dager. Unngå å påføre produktet på varme overflater, i sterkt solskinn eller i regnvær. Nedkjølte omgivelser, underlag/konstruksjon og kalde produkter, vil påvirke bruksegenskapene og øke produktets herde- og tørketid. Produkter må ikke utsettes for temperaturer under +5°C. I motsatt fall kan høye temperaturer også påvirke produktets egenskaper med kortere bearbeidingstid og føre til for hurtig uttørking. Etter påføring er det viktig å beskytte overflaten mot regn, støv og skitt, inntil overflaten er helt tør, herdet og bruksklar. Gjenstander bør ikke plasseres på overflaten før etter ca. 5 døgn for å unngå merker i overflaten.

  • Gir en vaskbar og slitesterk overflate til både gulv og vegg
  • Kan benyttes på f.eks. Robust Avretting som ferdig overflatebehandling
  • Gir et transparent og "mettet" overflate
  • Steg 5 i Robust Mikrosement System
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.

  Produktdatablad

  664057_7090040903105_.pdf
  Last ned / vis sikkerhetsdatablad
  Generelt
  Artikkelnummer7090040903105
  Leverandørens artikkelnummer310
  Forpakningsmål
  Bruttovekt1.12 kg
  Høyde21.2 cm
  Lengde11.2 cm
  Bredde11.2 cm