Robust Mur&Pussmørtel 20 kg

  Markevarelogo ROBUST
  Art nr: 7090040901781
  Universal mørtel til muring, pussing og reparasjon av alle typer ny og gammel mur. Erstatter den tradisjonell M5 og KC m...

  Valgt størrelse: 20 KG

  20 KG
   Nettlager:
   På lager (+100)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Drive-in - Med bilen som handlevogn
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Universal mørtel til muring, pussing og reparasjon av alle typer ny og gammel mur. Erstatter den tradisjonell M5 og KC mørtel. For innendørs og utendørs bruk. God bearbeidelighet og hefter godt til underlaget.

   Beskrivelse
   Robust Mur&Pussmørtel er en tørrmørtel sammensatt av portlandsement, hydratkalk og velgradert tørket spesialsand. Velegnet til rehabiliteringsarbeider på nye og eldre bygg som tidligere er murt/pusset med murmørtel M5 eller kalkmørtel KC35/65. Til muring og pussing av murverk, både for innendørs og utendørs bruk. God bearbeidelighet og hefter godt til underlaget. Mørtelen har de samme bruksområdene som murmørtel M5 og kalkmørtel KC 35/65.

   Forarbeid
   Underlaget skal være fast og rengjort for løse partikler, sementslam, støv eller annen forurensing som kan forhindre heft til underlaget. Sugende underlag må forvannes eller primes med Robust Primer&Tilsetning når mørtelen benyttes som puss.

   Utblanding
   Små mengder kan blandes for hånd, noe større mengder med kraftig drill. Tvangseller vanlig mørtelblander benyttes til større arbeider. Ved benyttelse av vanlig mørtel- eller tvangsblander – Hell først i ca. 80% av vannet (rent vann) i blanderen og bland til en klumpfri, homogen masse. Juster konsistensen med mer vann, og bland massen ytterligere. Konsistensen justeres etter mur- og pussarbeidenes art. Vannforbruk ca. 2,5-2,8 liter/20kg. Merk at for mye vann svekker mørtelen.

   Bruksmåte
   Robust Mur&Pussmørtel påføres med stålbrett, pussbrett eller kastes ut med murskje i inntil 15 mm tykkelse pr. operasjon. Tykkere lag må legges på i flere operasjoner og det skal forvannes mellom hver påføring. Sluttbehandling foretas med brettskuring når pussen har satt seg. Brukstid utblandet masse er ca. 2 timer, ikke tilsett mer vann når massen har begynt å herde. Masse som har begynt å herde skal ikke brukes. Redskap rengjøres med vann.

   Forbruk
   Puss: Ca. 1,8 kg pr/mm/m².
   Oppmuring tegl (NF 56 stk/m2): ca. 70-75 kg/m².
   Oppmuring lettklinker (25 cm): ca. 20 kg/m².
   Volum: 20 kg sekk gir ca. 11 liter ferdig masse.

   Tørketid (+20 °C og 50% RF)
   Ca. 1 døgn. Fersk mørtel må ikke utsettes for temperaturer under +5 °C. Unngå å påføre mørtelen på varme overflater, i sterkt solskinn eller i regnvær. Det anbefales å ettervanne i 1-2 døgn etter at pussen har herdet.

   • Universal mørtel til muring, pussing og reparasjoner
   • For innendørs og utendørs bruk
   • Norskprodusert
   • Miljøvennlig 20kg plastsekk
   Generelt
   Artikkelnummer7090040901781
   Leverandørens artikkelnummer178
   Størrelse20 KG
   Forpakningsmål
   Bruttovekt20 kg
   Høyde9.9 cm
   Lengde46 cm
   Bredde25.1 cm