7 gavetips til verktøyelskeren

  Her er de perfekte gavene til alle som elsker å fikse og lage ting hjemme!

  1. Drill fikser det meste

  Drill er en super gave – rett og slett fordi den er et svært allsidig verktøy som kan brukes til alt.

  – Enten du skal montere, snekre, henge opp bilder, sette opp krokrekker eller tyngre gjenstander, eller til og med skifte en dør – en drill fikser biffen. Denne drillen er en perfekt allrounddrill, og leveres med to batterier som passer til alle maskiner i Bosch Power for All 18 V serien , sier kategorisjef i Obs Bygg, Richard Andersen.

  2. Kompressor gjør verktøyet kulere

  Dette er gaven for deg som ønsker å gjøre ting litt enklere og litt fortere uten at det går på bekostning av det ferdige resultatet.

  – Noen ganger føles det som om bruksmulighetene for en kompressor er uendelige. Du kan blant annet bruke den til listepistol, dykkertpistol, spikerpistol, muttertrekker eller til å fylle på luft. Kompressoren er rett og slett motoren som optimaliserer annet verktøy. Med denne kvalitetskompressoren vil blant annet det å legge lister bli en lek, sier Andersen.

  Best pris på verktøy? Obs BYGGs prisløfte sikrer deg den laveste prisen – alltid!

  3. Kapp- og gjærsag blir bestevennen

  Skal du begi deg ut på et litt større prosjekt, er sannsynligheten meget stor for at du kommer til å trenge en kapp- og gjærsag. Dette er gaven man ikke forventer, men som garantert kommer til å begeistre.

  – En kapp- og gjærsag er perfekt både til innendørsjobber og utendørsjobber. Enten du skal legge gulv, bygge terrasse eller legge lister er kapp- og gjærsagen din beste venn. Denne fra Dewalt er nå enda lettere enn før og har bredere materialstøtte – noe som gir bedre kontroll. I tillegg har den 216 mm uttrekk for større kapasitet, sier Andersen.

  4. En sag til finere arbeid

  Alle handy menn og kvinner trenger en skikkelig kvalitetssag til det fineste arbeidet. Derfor er dette en super gave enten de som får den har en sag fra før, eller trenger en ny.

  – Bacho er kjent for veldig gode sager, og med denne får du ekstremt fine snitt. Med tykkere blad for bedre stabilitet og presisjon, og overflatebehandling som minsker friksjon, gir denne sagen en perfekt avslutning på materialet, forklarer Andersen.

  5. Laseravstandsmåler er den nye målestokken

  Dette apparatet er virkelig et «must have» for hjemmefikseren. Om de som får denne ikke har prøvd dette før, er sannsynligheten stor for at de kommer til å takke deg hver gang de bruker den.

  – På mange måter er dette en moderne målestokk. Ikke bare kan den måle lengde, høyde, avstand og helning nøyaktig på millimeteren, den har også Bluetooth, berøringsskjerm og lagrer automatisk dine ti siste målinger. Legger du til at du kan koble den til en app som gjør det mulig å legge ved alle aktuelle mål i bildet av rommet du skal pusse opp, er den garantert å gjøre oppussingen enklere, sier Andersen.

  6. Digital detektor gjør borejobben enklere

  Gir du denne til den nevenyttige, gir du ikke bare bort et supert verktøy. Du sparer også mottakeren for utrolig mye frustrasjon og arbeid:

  – Med dette verktøyet sparer du deg selv for masse jobb og potensielle uhell. Denne geniale digitale detektoren finner nemlig ut hva som skjuler seg i veggen. Med nøyaktig presisjon finner den blant annet bærebjelker, strømkabler og andre metaller, slik at du aldri slipper å bore et hull for mye igjen, sier Andersen.

  7. Praktisk pipenøkkelsett

  Et pipenøkkelsett bør alle ha i boden eller skapet. Har du ikke denne fra før, kommer du garantert til å trenge den i fremtiden.

  – Med et ordentlig pipenøkkelsett som dette har du alt du trenger av håndverktøy. Dette settet inneholder hele 91 deler og dekker de aller fleste behov både for privat og profesjonelt bruk, både utendørs og innendørs, forklarer Andersen.