Spar strøm med elegante wifi-varmeovner

Den kalde, fine tiden er her snart, og med høye strømpriser er det lurt å tenke over hvilke oppvarmingskilder du har i huset eller leiligheten din. Strøm er nemlig dyrere enn aldri før og oppvarming utgjør over 60 prosent av en husholdnings strømforbruk.

Med smarte varmeovner fra Mill kan du i gjennomsnitt redusere strømforbruket for oppvarming med hele 32 prosent. Mill WiFi Generation 3 varmeovner tilbyr nye og revolusjonerende funksjoner som gjør det enda enklere å oppnå hverdagskomfort og strømsparing.

Dagens panelovner er ikke bare effektive og fordeler varmen jevnt i rommet, de har også et moderne uttrykk og passer inn hos de fleste. Men foruten å være stilren og effektiv, hadde det vel også vært deilig å ha en smart ovn som er tilpasset vår digitale hverdag?

Nettopp det får du med Mills smarte varmeovner som er...

Wifi-integrert

Med en wifi-integrert varmeovn som er koblet opp til nettverket ditt, får du en smartere ovn tilpasset dagens digitale hverdag. 

Med Mill WiFi-varmeovner kontrollerer du enkelt varmeovnene dine fra smarttelefonen din, og får behagelige temperaturer når som helst – uten å kaste bort strøm. Stort enklere blir det ikke!

Elegant og stillegående

Panelovnene fra Mill er elegante og samtidig diskret. De har et enkelt og moderne utseende, glir fint inn i interiøret og passer inn hos de fleste. Nyheten Mill Generasjon 3 WiFi panelovn kommer også i en lekker dempet sort farge som passer utmerket i hjem og hytter i en mørkere fargepalett. I tillegg er varmeovnene svært stillegående, slik at du knapt legger merke til at de er der.

Tilpasset deg og ditt bruksmønster

Det skal ikke mer til enn Mill-appen for å gjøre hverdagen litt enklere; Den er gratis å laste ned og kan brukes av alle i husholdningen. Med noen få tastetrykk kan du ved hjelp av Mill-appen styre varmeovnen din rett fra mobilen – sømløst og enkelt.

Ved å legge inn ønsket temperatur tilpasset hverdagen din, justerer appen temperaturen automatisk basert på dine personlige preferanser. På den måten får du alltid behagelig temperatur, samtidig som du kan være trygg på at varmeovnen ikke står på når det ikke er nødvendig. Det sikrer både hverdagskomfort – og sparer lommeboken og miljøet mot unødvendige utgifter og strømforbruk.

Du kan også velge ulike temperaturer for ulike rom, forvarme hjemmet eller hytta, eller stille inn ovnene på ulike modus – slik som komfort eller sove. Skal du reise bort kan du skru av ovnen helt, appen vil automatisk øke temperaturen i huset ditt før du kommer hjem. Ganske så deilig, eller hva?

NYHET: Mill WiFi generasjon 3 panelovner

Nå har Mills panelovner blitt enda bedre: som de første og eneste panelovnene med PID-kontroll (proporsjonal – integrert – derivat varmeteknologi), får du superstabil temperatur i rommet. Ovnen opprettholder ønsket temperatur ved å senke effektnivået.

Panelovnene er også utstyrt med forutsigbar oppvarming. Det betyr at ovnen vet nøyaktig når den skal begynne å varme opp boligen, slik at hjemmet ditt oppnår ønsket temperatur på det tidspunktet du har lagt inn i appen.

Varmeovnen vil analyserer rommet og dermed lære seg hvor sakte eller raskt rommet går opp og ned i temperatur over tid. Det eneste du trenger å gjøre er å legge inn ønsket temperatur til ønsket tid i Mill-appen. Slik unngår du unødvendig strømforbruk for å nå temperaturen du ønsker.

I tillegg til disse funksjonene, har oppkoplingsprosessen blitt enda enklere: Nå kan du enkelt koble ovnene til WiFi, uavhengig av hvilken ruter du har.

LES OGSÅ: Derfor elsker kundene prisløftet!


03.09.2019 10.44.00