Spar strøm med elegante wifi-panelovner

  Visste du at smarte panelovner kan hjelpe deg å redusere strømforbruket ditt? Med wifi og moderne design får du behagelig oppvarming som er tilpasset dagens samfunn. Strøm er nemlig dyrere enn aldri før og oppvarming utgjør over 60 prosent av en husholdnings strømforbruk.

  Panelovnen som sparer strøm

  Mill WiFi Generation 3 panelovner tilbyr nye og revolusjonerende funksjoner som gjør det enda enklere å oppnå hverdagskomfort og strømsparing. I gjennomsnitt kan du redusere strømforbruket for oppvarming med hele 32 prosent.

  Med noen få tastetrykk kan du ved hjelp av Mill-appen styre varmeovnen din rett fra mobilen – sømløst og enkelt. Appen er gratis å laste ned og kan brukes av alle i husholdningen.

  Mill invisable panel.jpg

  Du kan velge ulike temperaturer for ulike rom, forvarme hjemmet eller hytta, eller stille inn ovnene på ulike modus – slik som "komfort" eller "sove". Skal du reise bort kan du skru av ovnen helt, og appen vil automatisk øke temperaturen i huset ditt før du kommer hjem. Ganske så deilig, eller hva?

  Det sikrer både hverdagskomfort – og sparer lommeboken og miljøet mot unødvendige utgifter og strømforbruk. Stort enklere blir det ikke!

  Kom frem til ferdig oppvarmet hytte

  Mill Generasjon 3 WiFi panelovn kommer i en lekker dempet sort farge som passer utmerket i hjem og hytter i en mørkere fargepalett. På hytta er det mange som har mørkere vegger i tre hvor den sorte panelovnen glir perfekt inn i interiøret.

  Og siden ovnen er utstyrt med WiFi kan du bruke telefonen til å fjernstyre varmen i hytta. På den måten har du full kontroll over oppvarmingen, og kan komme frem til en ferdig oppvarmet hytte.

  Mill-smart panelovn sort PA600WIFI3B.jpg

  Strømbesparende teknologi

  Nå har Mills panelovner blitt enda bedre; de er nemlig utstyrt med unik PID-teknologi som gir jevnere temperatur og redusert strømforbruk. I stedet for at ovnen slår seg av når den oppnår ønsket temperatur, vil den i stedet senke effektnivået. Slik får du en mer stabil oppvarming med mindre temperatursvingninger enn tradisjonelle ovner.

  Panelovnene er også utstyrt med "adaptiv oppvarming". Denne nyttige funksjonen gjør at ovnen vet nøyaktig når den skal begynne å varme opp boligen tidsnok til du kommer hjem. 

  Ovnen analyserer rommet og lærer seg hvor sakte eller raskt rommet går opp og ned i temperatur over tid. Det eneste du trenger å gjøre er å legge inn ønsket temperatur til ønsket tid i Mill-appen. Slik reduserer du unødvendig strømforbruk, enten det er hjemme eller på hytta.

  I tillegg til disse funksjonene, har oppkoplingsprosessen blitt enda enklere: Nå kan du enkelt koble ovnene til WiFi, uavhengig av hvilken ruter du har. 

  LES OGSÅ: Derfor elsker kundene prisløftet!

  Årets smarthjemprodukt 2022/2023

  Fagbladet Elektronikkbransjen har i samarbeid med eksperter fra detaljhandelen kåret Mill WiFi (Gen. 3) til «Årets smarthjemprodukt 2022/2023». Panelovnene har også vunnet best i test hos Tek.no.

  Usikker på hvilken Mill-ovn du burde velge?

  Ta kjøpshjelpen vår, så guider vi deg raskt og enkelt til riktig modell.

  Ta kjøpshjelpen!