Male i sommer? Slik gjør du jobben på halve tiden

  Med dette malerullesettet fra Jordan får du et jevnere resultat og sparer masse tid. Se hvordan riktig forarbeid og verktøy gjør malejobben enklere.

  – Når du skal male ute er det to ting som er spesielt viktig, sier Beate Engel Jacobsen, Brand Manager for Jordan i Orkla House Care.

  Første bud er godt forarbeid:

  – Det er forarbeidet som sikrer at malingen får et godt underlag. Ved å vaske fasaden og fjerne løs maling vil de nye malestrøkene sitte bedre og lengre. Dermed får du et mer holdbart resultat, forklarer hun.

  Andre bud er å velge smarte verktøy til jobben. Det finnes nemlig et knep som gjør at du faktisk kan male huset på halve tiden:

  – Bruk både rull OG pensel. Først fordeler du malingen raskt på veggen med en malerull. Deretter etterstryker du med en pensel for å sikre god kantdekk og at malingen kommer til i kriker og kroker. Ved å bruke denne kombinasjonen gjør du jobben både raskere og enklere for deg selv, råder Jacobsen.

  Malerullesett for hus og gjerde

  Hos din nærmeste Obs BYGG-forhandler finner du Jordan Perfect malerullesett. Hvert sett kommer med to ruller og er perfekt for deg som ønsker en raskere og bedre maleopplevelse når du maler hus eller gjerde i sommer.

  – Du får rett og slett mer maling opp på veggen – på kortere tid. Dessuten er det enklere å fordele malingen jevnt. En pensel gjør også denne jobben, men ikke i nærheten av like raskt. Samtidig er det tyngre å bruke pensel, sier Beate Engel Jacobsen.

  Men som sagt:

  – Ikke legg penselen helt bort. Den bør alltid brukes til etterstryking. 

  Velg riktig størrelse for perfekt resultat

  Malerullesettet til Jordan kommer i to ulike størrelser. Hvilken skal du velge? Det kommer helt an på hva du skal male, forklarer Jacobsen:

  – Malerullen på 7 centimeter anbefales når du skal male stående kledning eller mindre jobber som gjerde. Det større settet på 14 centimeter egner seg godt for liggende kledning. Det er fordi rullen kan vinkles slik at du som maler kan stå ergonomisk riktig mens du maler sidelengs, sier hun.

  – Vi anbefaler å bruke en rull til fasade og gjerder i de fleste sammenhenger. Uansett om det dreier som et stort hus eller lite skur: En rull gjør jobben enklere og raskere. 

  Beate Engel Jacobsen har to siste tips før du kaster deg over årets utendørs maleprosjekt:

  – Alltid fest rullen på et forlengerskaft. Da får du bedre rekkevidde og jobben blir enklere. Husk også å bruke NOK maling. Moderne utendørsmaling er ofte vanntynnet – noe som betyr at du må legge tykkere lag enn du tidligere gjorde med oljemaling, avslutter hun.

  Kort fortalt: Jordan Perfect hus og gjerde 2-pk malerullesett

  Jordan perfect rullesett for hus og gjerde er det ultimate verktøyet for en raskere og bedre maleopplevelse for hus og gjerde.

  o   Kommer i to størrelser: 14 cm og 7 cm

  o   Med justerbar bøyle og to maleruller

  o   Passer til alle malingstyper og beis 

  o   God dekkevne og søler lite

  o   Kan brukes med forlengerskaft

  Les mer om malerullesettet her!