Denne malingen gir huset et ekstra løft

De fleste av oss er flinke til å male husveggene våre jevnlig, men hvordan står det til med vinduene, listene og dørene? Nyheten Drygolin Nordic Extreme Vindu & Dør fra Jotun, er spesialmalingen som setter prikken over i-en når du maler huset ditt utvendig.

Visste du at vinduer, dører, hagemøbler, gjerder og andre utvendige detaljer bør males med spesialmaling? Det er fordi dette ofte består av høvlet treverk og det trenger litt ekstra beskyttelse.

4 grunner til å bruke spesialmaling

Den nye spesialmalingen fra Jotun, Drygolin Nordic Extreme Vindu & Dør, er utviklet med tanke på norske værforhold og for å beskytte de utvendige detaljene. Vinduskarmer er spesielt utsatt for fukt og temperatursvingninger og bør faktisk males oftere enn husveggene.

Male huset snart? Husk at du alltid får de beste prisene hos Obs Bygg. Les om vårt prisløfte her

Her er 4 gode grunner til at du bør velge spesialmaling når du skal male husets detaljer:

1. Vannavvisende

Det er viktig at en maling er vannavisende og ikke tar skade av å være utsatt for vann over en lengre periode. Dette er spesielt viktig for en detaljmaling som ofte brukes på horisontale flater der vannet blir liggende en stund.

2. Enkel å male med

Drygolin Nordic Extreme Vindu & Dør fra Jotun har god flyt og kantdekk, god penselmotstand og lite sig. Den er rett og slett utviklet for å gjøre malejobben enklest mulig for deg. Den hefter godt og gir en jevn overflate, samtidig som den holder lenge på farge og glans. Her får du et godt og varig resultat!

3. Selvrensende

Selvrensende maling gir en glatt og fin overflate som gjør det vanskeligere for skitt og begroing å feste seg på overflaten. Effektive biocider gir beskyttelse mot sopp og algeangrep. Smuss skylles bort når det regner, og denne selvrensende effekten gir et varig nymalt og rent utseende. 

4. Beskyttelse i all slags vær

Når været står på som verst, er det godt å vite at malingen beskytter treverket. Alle Jotuns malinger testes under ekstreme forhold, og du kan være trygg på at Drygolin Nordic Extreme Vindu & Dør takler både nåtidige og kommende værmessige påkjenninger.

Jotun-20118-amber-red-detaljer-vindu-benk.jpg

Personlig og helhetlig fargepalett: Fasaden til venstre er malt med Jotun DryTech Murmaling i fargen Jotun 20141 Gyldenrød Tegl. På vinduet har vi benyttet Drygolin Nordic Extreme Vindu & Dør i fargen Jotun 20118 Amber Red. På bildet til høyre har benken fått 3 strøk med malingen Drygolin Nordic Extreme Vindu & Dør i fargen Jotun 20118 Amber Red. Foto: Jotun AS.

Helhetlig fargepalett utendørs

Opplevelsen av hovedfargen på huset påvirkes av fargen på detaljene. Jo større kontraster mellom fasade og detaljer, jo mer settes detaljen i fokus! Bruk derfor litt tid til å finne ut hvilken farge som passer din stil og som kan bidra til å skape en helhetlig fargepalett utendørs.

Her er tips til 6 lekre farger som frisker opp uterommet!