6 lekre farger som frisker opp uterommet

Utendørsmaling er mye, mye mer enn bare fargen på veggen. Skap en personlig og helhetlig fargepalett ved å ta favorittfargene dine med deg ut!

Utemøbler og inngangsdører er fine eksempler på detaljer hvor du godt kan tilføre farger som du kanskje ellers ikke ville vurdert på en hel fasade. Slik kan du gjøre uteområdet mer personlig, innbydende og interessant – spesielt om du går for en av de seks flotte dekorfargene som Jotun løfter frem i årets fargekart:

2 behagelige mintfarger

Dette er deilige og takknemlige toner som passer perfekt til dekorering av uterommet, og står flott til hvite, grå, sorte, blå og grønne fasader.

Jotun 7163 Minty Breeze er frisk og fin på mindre detaljer som dør, utemøbler eller andre inspirerende elementer. Den passer spesielt godt til mørkegrå, blå, sorte og dempede, grønne farger.

Jotun 7119 Stemning, som er noe dypere, en utmerket nyanse sammen med hvite, beige, gylne grå og mørke blåfarger. 

Jotun-7163-Minty-breeze-og-7119-Stemning.jpg

Foto: Jotun AS.

Husk at du alltid får de beste prisene på maling hos Obs Bygg. Les om vårt prisløfte her

Amber Red og Sisal: Spennende og nærværende

Den friske og harmoniske rødtonen Jotun 20118 Amber Red liver opp nøytrale, hvite, beige og gylne grå eksteriører med sin tilstedeværelse.

Rålekre Jotun 1908 Sisal blir ekstra spennende sammen med mørke og gylne gråtoner, samt sorte, grønne og dempede grågule nyanser. 

Jotun-red-amber-og-sisal.jpg

Foto: Jotun AS.

Populære Oslo: Dempet og vakker

Fargen Jotun 5180 Oslo, en dyp blå tone hint av grønt, er et godt valg hvis du ønsker å teste ut litt mer farge i uterommet. Den står spesielt godt til hvitt, til dempet beige, gylne og kjølige gråtoner og lyse, dempede grønnfarger. Hva med å prøve den på inngangsdøra eller på en benk ved inngangspartiet?

Jotun-5180-Oslo.jpg

Jotun 5180 Oslo gjør seg både på inngangsdøren og på detaljer som denne benken ved utedusjen. Foto: Jotun AS.

Ærverdig sus med Københavnsgrønn

Sist, men ikke minst, er den spennende og vakre nyheten med historisk inspirasjon fra Kongens by; Jotun 7658 Københavnsgrønn. Dette er en dyp og elegant grønntone som står spesielt godt til hvite, beige, gråbeige, grå og gule farger. Ta en ekstra titt neste gang du er i København – der florerer det av nettopp denne vakre, grønne detaljfargen!

Jotun-mur-1973-Antikkgrå_pergola-og-vindu-7658-Københavnsgrønn_terrasse-90002-Gråsvart.jpg

Jotun 7658 Københavsgrønn er dyp og mørk - perfekt til detaljer som her: pergola og vindussprosser. Foto: Jotun AS.