5 vakre nyanser fra Jotuns fargekart 2024

  Endelig er det nye fargekartet til Jotun her. Årets kolleksjon byr på vakre fargekombinasjoner for kreative uttrykk til ethvert hjem, og vi deler noen av favorittene våre.

  Jotun lanserer fargekartet CANVAS som er designet for å gi inspirasjon, veiledning og oppmuntring til alle som ønsker å skape unike fargeuttrykk hjemme.

  Atmosfære med særpreg

  Fargekartet inneholder 23 tidløse og vakre nyanser, inkludert 10 nye farger, satt sammen i spennende fargekombinasjoner som gir atmosfære med særpreg, ro og rom for refleksjon.

  Jotun.pngLady Pure Color 7386 Pistachio på bildet til venstre og Lady Pure Color 1632 Rock Sugar, Lady Pure Color 12075 Soothing Beige og Lady Pure Color 12291 Soft Brown på bildet til høyre. Foto: Jotun A/S @ jotunlady

  Fargekartet er utviklet av Jotuns globale fargesjef Lisbeth Larsen, hennes globale fargeteam og det fargetekniske laboratoriet hos Jotun.

  – Farge er det viktigste verktøyet vi har for å uttrykke oss visuelt. Selv om vi ikke alltid innser det, er vi alle fulle av ideer. Noen ganger behøver vi bare å finne motet til å uttrykke oss. CANVAS er Jotuns måte å gi deg det motet på; å vise deg at alle innerst inne kan være en kunstner, sier Larsen.

  Jotun2.pngLady Pure Color 20217 Muted Coral og Lady Pure Color 2224 Indi Pink. Foto: Jotun A/S @ jotunlady

  CANVAS er basert på klassisk fargeteori, vitenskapelige prinsipper som har inspirert kunstnere i flere århundrer. Hvert interiør i fargekartet er ledsaget av et eget fargehjul som gjør det enkelt å forstå de ulike fargekombinasjonene og begrunnelsen bak de utvalgte nyansene.

  Her er fem av våre favoritter:

  • JOTUN LADY 12075 Soothing Beige – en dempet beigetone
  • JOTUN LAY 12291 Soft Brown – en gyllen, dempet bruntone
  • JOTUN LADY 1632 Rock Sugar – en gyllenbrun tone
  • JOTUN LADY 20218 Healing Lavender – en dempet lillatone
  • JOTUN LADY 2224 Indi Pink – en gyllen rosatone

  Jotun3.pngLADY Pure Color i fargene JOTUN 12290 Antwerp Beige, JOTUN 12075 Soothing Beige og JOTUN 8583 Earthy Yellow. Foto: Jotun A/S @ jotunlady

  Se flere fargekart fra Jotun Interiør 👇

  LADY-fargekart-2023-Stories-forside-JOTUN-LADY-8087-Vårluft.jpg

  Jotun_lady.jpg

  Jotun_lady_sense.jpg

  Gode råd