Tre gode grunner til å velge et kunstig juletre

  Noe av det aller koseligste med julen er å pynte juletreet. Og det grønne, glitrende treet kan gjerne være kunstig – det er nemlig mange fordeler med å velge et kunstig juletre fremfor et ekte!

  Her er tre grunner til hvorfor et kunstig juletre kan være noe for deg:

  1. Enkelt å vedlikeholde

  Et kunstig juletre trenger verken vann eller en spesiell romtemperatur for å holde seg fint. Det eneste som kreves er støvtørking av grener og nåler fra tid til annen. Ettersom treet heller ikke drysser, er det ikke nødvendig å støvsuge jevnlig – slik man ofte må med et ekte tre. Null vanning og null granbar – stort enklere blir det neppe!

  2. Kan gjenbrukes

  Et kunstig juletre er en engangsinvestering, og er over tid rimeligere enn å kjøpe et nytt tre hvert år. Det kan fint gjenbrukes i flere år, så lenge det behandles pent. Alt du må gjøre er å pakke ned treet varsomt og lagre det i esken du fikk det i, eller i en egnet oppbevaringsbag. 

  Kunstige juletrær ser ofte svært naturtro ut, og kommer i mange utførelser og forskjellige høyder.  

  3. Passer for deg med allergi

  Ekte juletrær kan for enkelte gi både astma- og allergiplager. Ifølge Astma- og allergiforbundet kan treet inneholde allergener i form av muggsopp eller gammelt pollen fra andre tresorter og planter. I noen tilfeller kan det også inneholde insekter, som ofte bosetter seg i trestammen. Derfor er et kunstig juletre et godt og allergivennlig alternativ som minimerer risikoen for ubehagelige plager.

  Lave priser på kunstig juletre og masse annet fint til jul finner du hos Obs BYGG!