Lekker terrassevarmer!

  Nordmenn elsker interiør, men i sommermånedene er det uteområdet som gjelder. Vi pusser opp, beiser plattingen, planter blomster og kjøper moteriktige utemøbler.

  Da er det synd om terrassevarmeren – som sørger for at uteområdet kan brukes ut i de sene kvelds- og nattetimene – ikke står i stil.

  Terrassevarmere har lenge vært mer praktiske enn stilige, noe som heldigvis er i ferd med å endre seg. 

  Slik velger du riktig terrassevarmer

  Nordmenn vil ha designprodukter

  Mill JDB1500CL er formet som en elegant lampe og glir naturlig inn i de fleste møblerte uteplasser. Den festes i taket med en justerbar vaier og tar seg ekstra godt ut over et spisebord eller salongområde.

  - Perfekt for deg som har overbygg, lysthus eller vinterhage, mener produktsjef i Mill, Cecilie Uggen Stang-Lund.

  Hun forteller at det er et helt bevisst valg å satse på produkter med godt design.

  - Nordmenn vil ha det like fint ute som inne, og det er mye som skjer på utemøbel- og hagefronten for tiden. Vi prøver å følge trendene, også ved å tilby vegghengte terrassevarmere i svart. Det skal ikke være sånn at du må gå for en av de tradisjonelle stålvariantene, fortsetter hun. 

  Obs BYGG skal være billigst på byggevare. Les mer om vårt prisløfte!

  Behagelig lys – god varme

  Tradisjonelle terrassevarmere avgir ofte et rødglødende lys som kan oppleves sjenerende. Med JDB1500CL er ikke det noe du trenger å bekymre deg over. Den har nemlig et varmeelement i karbon som gir en komfortabel varme og et dempet, behagelig lys.

  - Nedgangen i varmeeffekt er minimal. Og med tanke på at terrassevarmeren plasseres under tak vil det ikke være merkbart i det hele tatt, forsikrer produktsjef Stang-Lund.