Finn riktig kjøkkengulv

Kjøkkenet er hjertet i hjemmet og er gjerne der man møtes for å skravle, lage mat, bake og spise. Det betyr at kjøkkengulvet fort blir utsatt for søl eller at kopper, fat og skarpe gjenstander noen ganger går i gulvet.

Med andre ord: Kjøkkengulvet må tåle mye.

Funksjon og slitestyrke er de viktigste egenskapene, men det skader sjeldent at kjøkkengulvet også er fint. Med et lekkert kjøkkengulv binder du nemlig sammen hele rommet. 

Uansett hvilken smak og interiørstil du har, finner du kjøkkengulv fra Pergo som er dekorative, lette å legge og lette å vedlikeholde.

Husk at vi alltid garanterer lavest pris! Les mer om prisløftet vårt. 

Vinylgulv – vedlikeholdsfritt og hygiensk


Vinylguv passer for deg som ønsker en litt mykere og stillere følelse under føttene. Det er svært vannbestandige og hygienisk og fås i en rekke varianter.

Moderne vinylgulv ser gjerne helt likt ut som tre eller fliser og er praktisk talt vedlikeholdsfritt, ettersom det tåler det meste, eksempelvis slag, riper og søl.

Laminatgulv – slitesterkt og vannbestandig


Laminatgulv er perfekt for deg som ønsker et ekstra slitesterkt kjøkkengulv. Det øverste laminatsjiktet tåler det meste og er sterkt, slitesterkt, ripebestandig og vanntett.

Du får laminatgulv i en rekke ulike mønstre og strukturer – alt fra et naturlig gulv med tydelig trestrukturstruktur til et mer rustikt årgangspreg eller steinstruktur. I tillegg finnes laminatgulv i ulike glansnivåer.


03.10.2019 07.26.00