Vannbestandig laminat

  Med laminatgulvene fra Pergo setter vi en ny standard for laminatgulv med AquaSafe-teknologien.

  AquaSafe gir en forseglet overflate helt ned i fasen (skjøten) som forhindrer at vannet trenger ned i gulvet. 

  Da holder alt sølet seg på overflaten og kan enkelt tørkes vekk. Husk at vannavvisende også betyr vin- og sausavvisende.

  En avansert teknologi, impregnerte skjøter, og en sterk lås gjør av vi kan sette 10 års vanngaranti på produktet. Dette gjør at man kan legge produktet på steder med stor fuktpåvirkning som f.eks en yttergang og kjøkken.

  Vannavvisende gulv er både hygieniske, slitesterke og enkle å vedlikeholde. Et trygt valg for alle foreldre med eventyrlystne barn, med andre ord.

  Husk at vi alltid garanterer lavest pris! Les mer om prisløftet vårt. 

  Laminatgulv med naturtro overflate

  Er du opptatt av at gulvet skal ha en naturtro overflate, er Lillehammer laminatgulv et godt valg. 

  Lillehammer er vårt mest naturtro laminatgulv noen gang. Strukturen følger mønsteret i gulvet på en naturlig måte, med mange forskjellige dybder i sprekkene og kvister i gulvet. Gulvets struktur er ikke bare synlig på overflaten, men helt ned til skjøtene for et ekstra naturtro uttrykk, forklarer Sofie Linge i Pergo.

  Lillehammer laminatgulv kommer i en kolleksjon med 14 forskjellige dekorer. Du finner blant annet overflater med lite kvist som minner om eikegulv, og mer rustikke overflater med kvister og sprekker.

  – Her er det mange valgmuligheter, så alle kan finne et gulv de liker, sier Linge.

  Laminatgulvet er en del av Sensation-serien og har et høyt kvalitetsnivå. Med TitanX overflatebeskyttelse er gulvet bestandig mot både riper og flekker. I tillegg har du 10 års vanngaranti takket være AquaSafe-teknologien.

  – Dette er med andre ord et gulv som er svært enkelt å vedlikeholde, og så å si bekymringsfritt når det kommer til riper og vann, forteller hun.